Senegalin fanit järjestivät MM-kisojen tyylikkäimmät voitonjuhlat – Tekoa ylistetään ympäri maailman

Senegal teki hienon tempun Venäjän MM-kisoissa tiistaina, kun se kaatoi avausottelussaan kivikovana vastuksena pidetyn Puolan.

Ottelussa nähtiin erikoisia hetkiä jotka ovat herättäneet paljon keskustelua, mutta ainakaan joukkueen fanien toiminnasta ei kellään voi olla pahaa sanottavaa.

Tiistain ottelut jalkapallon MM-kisoissa tarjosivat todellisia yllätyksiä pitkin päivää, kun ensin H-lohkon varmoiksi suosikeksi nostetut Kolumbian pelaajat onnistuivat häviämään oman ottelunsa Japanille maalein 1-2.

MAINOS: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

Päivän toinen ottelu oli monien kirjoissa myöskin ainakin paperilla selvä, sillä Puola lähti haastamaan Senegalia selkeänä ennakkosuosikkina, mutta toisin kävi. Yhden oman maalin ja toisen hieman kyseenalaisen tuomarivirheen jälkeen Senegal kirjasi itselleen voiton komeasti numeroin 2-1.

Joukkueesta tuli samalla ensimmäinen afrikkalainen joukkue, joka avasi pistetilinsä tämän kesän MM-turnauksessa. Joukkue otti ilomielin voiton vastaan ja kukaan ei varmasti olisi ihmetellyt, jos Senegal-fanit olisivat lähteneet villisti juhlimaan kaduille. Joukkueen fanien toiminta löi kuitenkin kaikki ällikällä ja nyt heitä ylistetään kaikkialla maailmassa.

Ottelun päätyttyä voitosta innostuneet fanit iloitsivat ensin hetken yhdessä, jonka jälkeen he jäivät stadionille siivoamaan pois kaikki roskansa. Tässä on todellista urheilujuhlan mentaliteettia, eikä fanien toimintaa todellakaan voi muuta kuin arvostaa.

Upeaa Senegal!

https://www.youtube.com/watch?v=AmXoF1mcoug

MAINOS: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

Lue lisää:

Fifa saattaa rangaista tätä MM-kisajoukkuetta näiden kuvien takia: ”Olimme järkyttyneitä!”

Tässä on urheiluhenkeä parhaimmillaan! Hienoa Senegal! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);