Patrik Laine loukkaantui ja eikä palannut kaukaloon – nyt saatiin ikäviä lisätietoja

Patrik Laine koki kovia torstain ja perjantain välisen yön NHL-kierroksella, kun suomalaishyökkääjä loukkaantui Torontoa vastaan pelatun ottelun toisessa erässä.

Nyt Laineen tilanteesta on saatu lisätietoja.

Columbus Blue Jacketsin hyökkääjä Patrik Laine ehti iskeä torstain ja perjantain välisenä yönä Torontoa vastaan pelatussa ottelussa yhden maalin ennen kuin suomalaishyökkääjä loukkaantui ikävästi ottelun toisessa erässä.

Laine kävi tilanteessa tiukkaa kamppailua Maple Leafsin William Lagessonin kanssa, kun hän lopulta tilanteen päätteeksi ajautui kovaa päin laitaa.

Hidastuskuvien perusteella on jopa spekuloitu olisiko Lagesson jopa kampannut Lainetta.

Kuva: All Over Press

Ikävä paljastus tilanteesta

Päästyään jäästä ylös tilanteen jälkeen Laine aristeli olkapäätään, eikä enää palannut kertaakaan kaukaloon. Columbuksen päävalmentaja ei pelin jälkeenkään halunnut vielä kommentoida suomalaistähden tilannetta.

Sen sijaan paikallislehti Columbus Dispatch paljasti lisätietona, että Laine nähtiin ottelun jälkeen poistumassa hallilta käsi kantositeessä.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Mahdollinen loukkaantuminen iski todella huonoon aikaan, sillä Laineen alkukausi NHL:ssä on ollut kaikkea muuta kuin helppo. Loukkaantumisten ja ongelmien takia Laine on ollut jo tällä kaudella sivussa useamman viikon ajan.

Columbus kairasi ottelusta lopulta voiton jatkoajalla maalein 6-5, mutta tilanteessa ei ollut syytä isoon juhlaan. Joukkue nimittäin onnistui menettämään vain yhdessä erässä 5-0 johdon.