Jalkapallomaailman säikäyttänyt Maradona paljastaa, mitä MM-kisojen katsomossa todella tapahtui

Diego Maradona varasti otsikot, kun Argentiina haki pakkovoiton Nigeriasta tiistai-iltana pelatussa ottelussa.

Koko ottelun villisti ilakoinut jalkapallolegenda romahti katsomossa ja joutui lääkintähenkilöstön avustamana poistumaan stadionilta, eivätkä ihmiset tienneet, mitä miehelle tapahtui.

Nyt Maradona on kuitenkin avannut itse suunsa.

Mainos: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

Diego Maradona oli useaan otteeseen televisiokuvissa, kun Argentiina kohtasi tiistai-iltana Nigerian Venäjän MM-kisoissa.

Riehakkaasti ottelun mukana elänyt legenda juhli villisti Argentiinan osumia ja itki surusta, kun Nigeria iski maalin. Välillä hän heilutteli lakanaa omalla kuvallaan ja voittomaalin jälkeen heilutteli jopa keskisormia alapuolellaan istuneille Nigerian kannattajille.

Ottelun jälkeen useat medialähteet kertoivat, että Maradonan kunto romahti ja mies lyyhistyi tuoliin aitiossaan. Paikalle hälyytettiin ensihoitajia, jotka kuvien perusteella saattoivat miestä pois stadionilta.

Nyt futislegenda on kuitenkin päättänyt katkaista turhilta huhuilta siivet ja kertoo oman versionsa siitä, mitä stadionilla tapahtui. Näin hän kirjoittaa Facebookissa:

– Haluan kertoa kaikille, että olen aivan kunnossa, enkä ole nyt – enkä myöskään ollut eilen – sairaalassa.

– Puoliajalla ottelussa Nigeriaa vastaan aloin tuntea kipua niskassani ja minulla oli ongelmia verenpaineen kanssa. Lääkärit kävivät luonani ja suosittelivat, että lähtisin tarkastettavaksi ennen toista puoliaikaa, mutta minä halusin jäädä, sillä panoksena oli jatkomme turnauksessa. Miten olisin voinut lähteä?

– Lähetän suudelmia teille kaikille. Kiitos tuestanne.

https://www.facebook.com/DiegoMaradonaOficial/posts/1890700480981292

Palaamassa kentälle lauantaina

Kirjoituksen yhteydessä Maradona jakoi kuvan, jossa hänen pulssiaan seurataan ensihoitajan toimesta. Julkaisun jälkeen hänen kirjoituksensa on saanut jo yli kymmenen tuhatta jakoa ja 64  000 tykkäystä Facebookissa.

57-vuotiaan tila huolestutti monia faneja aiemmin, sillä kukaan ei tiennyt tarkalleen, mitä hänelle tapahtui ottelun aikana, kun kuvat lääkintähenkilökunnasta hänen luonaan levisivät maailmalle. Paikalta oli myös videokuvaa, jossa lääkintähenkilöstö ja useat muut ihmiset taluttivat Maradonaa pois aitiostaan.

Omien sanojensa mukaan hän ei sairaalassa käynyt, joten oletettavaa on, että mies kuljetettiin vain tarkkailtavaksi johonkin stadionin huoneista. Ennen sairaskohtaustaan Maradona oli kentänlaidalla melkein valovoimaisempi tähti, kuin koko Argentiinan joukkue.

Odotettavissa on, että mies tullaan näkemään jälleen katsomossa, kun Argentiina pelaa seuraavan kerran lauantaina Ranskaa vastaan.

Mainos: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

Lue lisää:

Onko tässä maailman kovin futisfani: Kuurosokea kolumibialaismies seuraa MM-kisoja ystävänsä avulla

Hienoa Maradona ja onneksi ei ollut mitään sen vakavampaa! Toivotaan, että mies on takaisin tolpillaan ja iloinen itsensä jälleen Ranska-ottelussa! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);