Maradona kiidätettiin ottelun jälkeen stadionilta sairaalaan: Romahti katsomoon Argentiinan voitettua

Argentiinan ja Nigerian välinen MM-ottelu oli todellinen trilleri tiistai-iltana. Samaa mieltä oli katsomossa istunut Diego Maradona, joka riehaantui totaalisesti, kun Argentiina iski voittomaalinsa.

Ottelun jälkeen 57-vuotias Maradona kuitenkin jouduttiin kiidättämään stadionilta sairaalaan.

Mainos: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

57-vuotias Diego Armando Maradona ei paljon esittelyjä kaipaa. Argentiinalainen jalkapallotähti on yksi maailman kuuluisimmista pelaajista, joka on vielä pitkään pelaajauransakin jälkeen pyörinyt otsikoissa erilaisten tempaustensa takia.

Venäjällä järjestettävissä MM-kisoissa Maradona on tietysti paikalla tukemassa kotimaataan, joka otti viimein tiistai-iltana ensimmäisen voiton, kun se kaatoi Nigerian maalein 2-1.

Argentiinan johtomaalin jälkeen televisiokuviin päätyi riehakkaasti juhlinut Maradona, joka iloitsi aitiossaan. Kun ottelun lopulla Marcos Rojo iski lukemat 2-1:een Argentiinan hyväksi, Maradona innostui niin, että alkoi heilutella keskisormia alapuolellaan istuneille Nigerian kannattajille.

Kiidätettiin sairaalaan

Kun tuomari lopulta vihelsi ottelun päätökseen ei mennyt kuin hetki, kun Maradonan ympärillä alkoi jälleen tapahtua. Maradona lyhistyi penkilleen ja hänen luokseen ryntäsi auttajia välittömästi. Tunteikkaasti ottelua seurannut jalkapallolegenda kiidätettiin stadionilta sairaalaan, jossa hänen eri lähteiden mukaan kerrottiin kuitenkin voineen jo paremmin.

https://twitter.com/zazzatweet/status/1011708967788142592

FOX Sports -kanavan mukaan Maradonan verenpaine oli heittelehtinyt ottelun aikana, joka oli aiheuttanut miehen romahduksen pillin vihellyksen jälkeen. Viimeisimmät tiedot illalta kuitenkin kertoivat, että futislegendan vointi oli jo parempi.

Mainos: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

Lue lisää:

Iranin MM-kisavahdin elämäntarina on uskomatonta luettavaa – Tähän mieheen Ronaldo pysähtyi

Siinä on kyllä käyty läpi melkoista tunteiden vuoristorataa Maradonan aitoissa ottelun aikana. Toivotaan, että kuumaverinen jalkapallolegenda kuitenkin selvisi tästä säikähdyksellä, eikä kyseessä ole mikään vakavampi asia! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);