Uusi käänne Kimi Räikkösen huhutussa paluussa rallin pariin: Näin Toyotan urheilujohtaja kommentoi asiaa

Formula1 -kuljettaja Kimi Räikkönen on ikänsä puolesta sarjan vanhimpia kuskeja, jonka takia huhut miehen uran jatkumisen ympärillä ovat pyörineet voimakkaina viime vuosina.

Viime viikolla soppaan heitettiin uusi mahdollisuus, kun Räikkösen kerrottiin olevan tapaamassa Tommi Mäkinen liittyen mahdollisuuteen ajaa rallia tämän tallissa.

Kimi Räikkönen on yksi F1-sarjan suosituimmista kuljettajista ja jo nyt todellinen suomalaisen autourheilun legenda. Urallaan Räikkönen on onnistunut voittamaan formuloiden kuninkuusluokan maailmanmestaruuden, mutta sen jälkeen käyrä ei ole ollut kovin nousujohteinen.

Tällä kaudella hyvää tulosta on kuitenkin jälleen syntynyt Ferrarin ratissa ja Räikkösen sopimus tallissa kattaa vielä ensi kauden. Jatkon kannalta monet ovat kuitenkin arvuutelleet, että jäämiehen ura kuninkuusluokassa saattaisi lähennellä loppuaan.

Räikkönen ei itse asiaa ole tarkemmin viitsinyt kommentoida, sillä kyseessä on sama spekulaatio, joka on pyörinyt jo vuosien ajan miehen ympärillä.

Viime viikolla saatiin kuitenkin mielenkiintoinen tieto, kun Räikkösen huhuiltiin olevan mahdollisesti kiinnostunut siirtymään jälleen takaisin rallin pariin.

”Minä olisin varmasti kuullut”

Ilta-Sanomien tietojen mukaan Toyotan rallitallin johtaja Tommi Mäkinen tapasi Räikkösen Monacossa, mutta muita tietoja kaksikon keskusteluista ei ole herunut.

Nyt Toyotan rallitallin urheilujohtaja Kaj Lidström on kuitenkin kiistänyt asian Autosportin haastattelussa.

– Tämä on ensimmäinen kerta, kun kuulen asiasta, hän totesi viitaten Räikkösen siirtymiseen Toytotalle.

Lindström uskoo, että mikäli huhun taustalla olisi lainkaan totuutta, niin Mäkinen tai Räikkönen olisivat itse asiasta jo hänelle kertoneet. Lindström toimi jäämiehen kartturina Citroenilla, kun tämä ajoi viimeksi MM-rallia.

– Jos jotain tällaista olisi viritteillä, niin minä olisin varmasti kuullut asiasta aiemmin Tommilta tai Kimiltä.

Lue lisää:

Puhelu, jonka Tommi Mäkinen muistaa ikuisesti

Mielenkiintoista nähdä, miten tämä tilanne lopulta etenee. Uskotko sinä, että Räikkösestä olisi vielä kilpailemaan rallin MM-sarjassa? window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);