Hurja huhu Kimi Räikkösen F1-urasta – IS: Räikkönen vaihtamassa kauden jälkeen formulat ralliin?

F1-kuljettaja Kimi Räikkönen on erittäin suosittu persoona kilparadoilla. Suomalainen maailmanmestari ei ole ikinä pitänyt suurta ääntä itsestään, vaan antaa tekojensa puhua puolestaan.

Nyt F1-sarjan ikänestorin uran päättymisestä kertovat huhut ovat kuitenkin vain kiihtyneet ja Ilta-Sanomien tietojen mukaan niissä voi jopa olla perää.

38-vuotias Kimi Räikkönen on ajanut hienoa kautta Ferrarilla tänä vuonna, mutta muutoin miehen menestys on maailmanmestaruuskauden jälkeen ollut vähäisempää.

Välissä hän vietti muutaman vuoden ajaen rallia, joten puheet Räikkösen F1-uran päättymisestä ovat luonnollisesti kääntyneet siihen, että ralli voisi jälleen olla varteenotettava vaihtoehto.

Ilta-Sanomien tietojen mukaan varikoilla puheet Räikkösen lopettamisesta nykyisen sopimuksen päätyttyä kauden jälkeen ovat vain kiihtyneet ja nimenomaan ralli on noussut esiin.

Jäämies mukaan suomalaistalliin?

Lehden mukaan varikkopilttuissa käytyjen keskustelujen perusteella Räikkönen on tosissaan puhunut mahdollisuudesta siirtyä takaisin rallin pariin ja tallikin olisi valmiiksi mielessä – nimittäin Tommi Mäkisen luotsaama Toyota.

IS kysyi asiasta tallin varatoimitusjohtaja Mia Miettiseltä, joka piti ajatusta kiinnostavana, mikäli Räikkönen aikoo F1-uransa lopettaa.

Jotain asiasta kertonee kuitenkin se, että Tommi Mäkinen on tällä hetkellä itse Miettisen kanssa Monacossa, jossa heidän on tarkoitus vierailla Kimi Räikkösen omistamalla huvipurrella kisaviikonlopun aikana.

Keskusteluja aiheesta tullaan siis luultavasti käymään tulevana viikonloppuna osapuolten välillä.

Räikkösen uran päättyminen on ollut jo usean vuoden ajan erilaisten huhujen ja spekulaatioiden kohde, mutta mies ei ole itse halunnut asiaa sen enempää kommentoida. Aika tulee näyttämään, mikä on jäämiehen lopullinen ratkaisu.

Lue lisää:

Räikköseltä vihjailevia puheita uran jatkoon liittyen – Vetteliltä ylistäviä sanoja suomalaisen suuntaan

No nyt on mielenkiintoisia uutisia! Mitä sinä luulet, jatkaako Kimi vielä formuloiden parissa vai onko edessä hyppäys Mäkisen rallitalliin? window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);