Paljastus finaalin kulisseista: Ranskan MM-sankari pelasi loppuottelun vaikeasta sairaudesta huolimatta

Häntä on juhlittu yhtenä Ranskan joukkueen suurimmista tähdistä joukkueen voitettua jalkapallon maailmanmestaruus.

Mutta itse finaalissa keskikentän tähtipelaaja N’Golo Kanté ei ollut oma itsensä.

Nyt kisojen päätyttyä ja juhlien jatkuttua on viimein paljastunut, että Kanté pelasi finaalissa vakavasta sairastelusta huolimatta.

Mainos: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

N’Golo Kantén nimi on noussut esiin monien asiantuntijoiden puheissa, kun on haettu syitä Ranskan maailmanmestaruudelle. 27-vuotias keskikenttäpelaaja dominoi koko turnauksen ajan kentällä pimentäen vastustajien tähtipelaajia illasta toiseen ja auttaen maansa lopulta historian toiseen maailmanmestaruuteen.

Dominoi MM-kisoissa

Hienojen peliotteiden lisäksi Kanté on saanut viime päivinä kehuja hänen vaatimattomasta ja epäitsekkäästä luonteestaan. Eilen saimme kuulla upean tarinan siitä, kuinka Kanté ei tohtinut edes koskea himoittuun MM-pokaaliin ennen kuin joukkuetoverit erikseen ojensivat sen hänelle.

Steven N’Zonzin oli pyydettävä muita pelaajia antamaan palkinto Kantélle, sillä hän oli liian ujo pyytääkseen sitä itse. Kanté ei halunnut omia pokaalia ennen kuin muut olivat saaneet juhlia sen kanssa, Get French Football -sivusto kirjoittaa.

Nyt on tullut ilmi toinen paljastus Kantésta MM-finaalin aikaan. Jokin ei ollut kohdallaan keskikenttää aiemmissa otteluissa dominoineen pelaajan otteissa ja lopulta hänet vaihdettiin pois 55. minuutilla. Nyt totuus vaihdon takan on viimein paljastunut.

Kantén sairaus

Ranskalainen sanomalehti Le Parisien kertoo, että ranskalaispelaaja kärsi ottelun aikana mahakatarrista, eli gastriittista. Vakavista vatsakivuista ja oksentelusta huolimatta Kanté ei halunnut jättää ottelua väliin vaan halusi pelata, joten hän oli mukana, kun peli käynnistyi. Tämä on vain yksi monista syistä, joiden takia miestä pidetään upeana jalkapalloilijana sekä mahtavana ihmisenä.

Mahakatarri on mahan limakalvon tulehdustila. Sitä kutsutaan joskus mahahaavan lievemmäksi muodoksi, jolloin mahalaukun seinämässä ei ole avointa haavaa, vaan se on pahasti tulehtunut. Sen yleisimpiä oireita ovat pahoinvointi, oksentelu, ilmavaivat ja kovat vatsakivut.

Kanté päätti kuitenkin salata sairauden joukkuetovereiltaan laittaakseen joukkueen oman hyvinvointinsa edelle.

– Hänen heikot otteensa – loistavien otteluiden jälkeen – sunnuntaina yllättivät monet. Mutta tämä luultavasti selittää sen, miksi Didier Deschamps päätti ottaa hänet vaihtoon 55 minuutin pelin jälkeen, kirjoittaa Le Parisien.

Mainos: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

Lue lisää:

Ranskan MM-sankari Mbappén ihailtava ele – lahjoittaa KAIKKI palkintorahansa sairaille lapsille

Jaa tätä artikkelia kunnioittaaksesi MM-kisojen sankaria, N'Golo Kantéa! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);