Ranskan MM-sankari Mbappén ihailtava ele – lahjoittaa KAIKKI palkintorahansa sairaille lapsille

Kentällä Kylian Mbappé oli yksi Ranskan maailmanmestaruusjoukkueen suurimmista tähdistä.

Nyt hän on vielä suurempi juhlittu sankari kentän ulkopuolella. 19-vuotias teinitähti on ilmoittanut lahjoittavansa kaikki MM-palkintorahansa sairaiden lasten auttamiseen, kertoo LÉquipe.

Mainos: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

Kylian Mbappé pelasi tiensä välittömästi kannattajien sydämiin tämän vuoden jalkapallon MM-kisoissa. 19-vuotias tähtihyökkääjä näytti välittömästi potentiaalinsa kaikille epäilijöille ensimmäisessä turnauksessaan Ranskan paidassa.

Useita ennätyksiä MM-kisoissa

Mbappé ei ollut ainoastaan MM-kisahistorian nuorin maalintekijä Ranskalle sekä nuorin pelaaja MM-finaalissa sitten Pelén, vaan hän onnistui myös iskemään komeat neljä maalia ja voitti turnauksen nuori pelaaja -palkinnon.

Tämän jälkeen hän pääsi vielä tietysti nostamaan himoittua pokaalia iskettyään 4-1 maalin finaalissa, joka päättyi lopulta Ranskan 4-2 voittoon Kroatiasta. Nuori Mbappé teki todella upean vaikutuksen koko jalkapalloa seuraavaan maailmaan ensimmäisissä aikuisten arvokisoissaan.

– Olen hyvin iloinen. Sain näyttää omat tavoitteeni ja saavuttaa yhdessä myös joukkueemme tavoitteen, joka oli voittaa. Kaikki meni juuri niin, kuin me halusimmekin. Olemme ylpeitä saadessamme tuoda kunniaa ranskalaisille. Näemme sen meidän roolinamme – auttaa heitä unohtamaan arkiset huolensa, Mbappé sanaili finaalin jälkeen.

Mbappén upea ele

19-vuotias tähtihyökkääjä on jo nyt esikuva monille nuorille jalkapalloilijoille Ranskassa ja ympäri maailman. Kisojen jälkeen hän päätti korottaa vielä panoksia ja yrittää omalta osaltaan tehdä maailmasta parempaa paikkaa kaikille. Tästä johtuen Mbappé on kertonut lahjoittavansa kaikki MM-kisoista saamansa palkintorahat suoraan lapsille suunnattuun hyväntekeväisyyteen, kertoo ranskalainen L’Équipe.

PSG:n hyökkääjä on kerännyt ylistystä suunnitelmastaan lahjoittaa kisapalkkionsa hyväntekeväisyyteen jo aiemmin kesän aikana, mutta nyt hän on saanut osakseen vielä suurempaa kunnioitusta ja kiitosta pyyteettömän eleensä johdosta. Voitettuaan maailmanmestaruuden hänen lahjoituksena potti nimittäin nousi kokonaisuudessaan reiluun 435 000 euroon, jonka hän lahjoittaa kokonaisuudessaan ranskalaiselle hyväntekeväisyysjärjestö Premiers de Cordeelle. Järjestö on erikoistunut sairaiden ja vammaisten lasten auttamiseen urheilun saralla, L’Equipe kertoo.

Todellinen ranskalainen sankari

Tätä tekoa voidaan kutsua todelliseksi esikuvan ja roolimallin toiminnaksi.

– Kylian on mahtava ihminen. Aina aikataulujen salliessa hän käy täällä vierailemassa luonamme hymy kasvoillaan. Hänellä on hieno yhteys lasten kanssa ja hän tuntuu aina löytävän oikeat sanat motivoimaan heitä. Joskus minusta tuntuu, että hänellä on jopa hauskempaa heidän leikkiessään kuin lapsilla, Premiers de Cordee -järjestön johtaja Sebastien Ruffin kertoi Les Parisen –lehdelle.

Mainos: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

Lue lisää:

Ranskan MM-sankarin upean epäitsekäs ele voitetun finaalin jälkeen kerää ylistystä: ”Mikä sankari!”

Jaa tätä artikkelia kunnioittaaksesi Kylian Mbappén koskettavaa ja upeaa elettä! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);