Ranskan MM-sankarin upean epäitsekäs ele voitetun finaalin jälkeen kerää ylistystä: ”Mikä sankari!”

Hän on yksi Ranskan mestaruusjoukkueen sankareista.

Mutta kun oli aika nostaa pokaalia, N’Golo Kante ujosteli ja pysyi suosiolla sivummalla.

Nyt on kuitenkin paljastunut, mitä joukkuetoveri Steven N’Zonzi joutui tekemään saadakseen Kantén ottamaan pokaali käsiinsä.

Mainos: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

Ranskan matkatessa komealla tavalla maailmanmestaruuteen jalkapallon MM-kisoissa N’Golo Kanté oli yksi niistä hiljaisista sankareista, jotka tekivät pohjatyön mestaruuden alla joukkueen keskikentällä. Chelsean mies on ollut yksi joukkueen tukivoimista koko kisojen ajan ja nostanut aina tasoaan suurten pelien aikaan.

Kanté ujosteli…

Mutta Kanté on myös pelaaja, joka jää usein suurempien egojen varjoon kentällä. Juuri niin tapahtui myös MM-finaalin päätyttyä ja juhlintojen alettua sunnuntai-iltana. Samalla kun joukkueen supertähdet Antoine Griezmann, Paul Pogba ja Kylian Mbappé tarttuivat välittömästi MM-pokaaliin ja ottivat kuvia sen kanssa, Kanté asteli sivummalle.

Itseasiassa Kanté ei edes koskenut koko pokaaliin ennen kuin hänen joukkuetoverinsa Steven N’Zonzi puuttui asiaan. Kaikki johtui siitä, että Kanté oli liian ujo, eikä halunnut astella keskelle valokeilaa villien juhlien aikaan.

”Mikä sankari!”

Jalkapallosivusto ”Get French Football” -kirjoittaa nyt, Kantén upeasta ja epäitsekkäästä teosta, joka kerää ylistystä kaikkialla maailmassa.

– Steven N’Zonzin oli pakko kävellä paikalle ja pyytää muilta pelaajilta, että he antaisivat Kantén koskettaa pokaalia, sillä hän oli liian ujo kysyäkseen sitä itse. Kanté ei halunnut koskea pokaaliin ennen kuin muut olivat saaneet viettää hetkensä sen kanssa. Mikä sankari!

Nyt on helppoa ymmärtää, miksi jalkapalloa seuraavat ihmiset rakastavat N’Golo Kantéa vain enemmän tämän jälkeen!

Mainos: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

Lue lisää:

Luka Modric valittiin MM-kisojen parhaaksi pelaajaksi: Tässä ovat muut kisojen palkitut pelaajat

Jaa tätä kunnioittaaksesi upeaa työtä läpi turnauksen tehneen N'Golo Kantén kaunista elettä! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);