Uusi laskelma: Näin pitkään Neymar on maannut maassa MM-kisojen aikana

Neymar on ollut kiistatta yksi eniten huomiota saaneista pelaajista MM-kisoissa. Otsikot Neymarista eivät ole käsitelleet pelkästään hänen taitojaan kentällä, vaan keskiössä on ollut pelaajan jatkuva filmaaminen.

Hiljattain valmistunut laskelma osoittaa kuinka kauan Neymar on kieriskellyt maassa otteluiden aikana tämän vuoden MM-kisoissa.

Mainos: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

Brasilia on esiintynyt kisoissa edukseen ja edennyt jo puolivälieriin asti. Kaksi maalia kisoissa Brasilialle tehnyt Neymar on kiistatta tärkeä pelaaja joukkueellensa, mutta otsikot hänen jatkuvan filmaamisen ympärillä eivät ota laantuakseen.

Neymar ja jatkuva filmaaminen

Internetistä löytyy artikkeleita ja arvostelevia kommentteja Neymarin filmaamiseen liittyen. Jopa legendaarinen maalivahti Peter Schmeichel on ottanut vahvasti kantaa Neymarin käytökseen kisoissa. Sosiaalinen media puolestaan pursuaa aiheeseen liittyviä humoristisia kuvia ja videoita.

Tuntuu siltä, että jalkapallomaailma on saanut tarpeekseen Neymarin kieriskelystä nurmella. Ja filmaamiseen Neymarilla toden totta on tuhraantunut tehokasta peliaikaa – seuraava laskelma sen todistaa.

Sveitsiläisen RTL Sportin tekemä laskelma osoittaa tarkkaan kuinka kauan Neymar on maannut maassa kisojen aikana. Ja enää ei puhuta sekunneista, sillä laskelman mukaan 26-vuotias pelaaja on ollut maassa peräti 14 minuuttia.

Kello lähti käyntiin kun rike tapahtui ja ajanotto lopetettiin, kun vapaapotku annettiin. Tähän mennessä neljän ottelun aikana Neymarin ”tuskailuun” on mennyt aikaa lähes 15 minuuttia.

Koomisin tilanne tapahtui ottelussa Mexicoa vastaan, kun Miguel Layun astui Neymarin päälle – brassilla meni toipumiseen peräti viisi ja puoli minuuttia!

Mainos: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

Brasilia usein rikkeiden kohteena

Neymarin puolustukseksi on myös sanottava, että vastustajat pelaavat erittäin kovaa Brasiliaa vastaan. Kaikki ei siis varmasti ole vain filmaamista. Brasiliaa vastaan onkin rikottu kisojen aikana peräti 23 kertaa.

Otsikot Neymarin filmaamisesta eivät kuitenkaan voi olla täysin tuulesta temmattuja – sen todistaa myös RTL Sportin tekemä laskelma.

Lue lisää

Brasilialainen baari kyllästyi Neymarin pelleilyyn: Ilmaiset juomat aina, kun tähti heittäytyy maahan!

Jaa artikkelia eteenpäin, jos sinun mielestä Neymar on filmannut liikaa kisojen otteluissa. window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);