Brasilialainen baari kyllästyi Neymarin pelleilyyn: Ilmaiset juomat aina, kun tähti heittäytyy maahan!

Jalkapallon MM-kisat ovat olleet käynnissä jo hyvän aikaa, mutta osa joukkueiden kirkkaimmista tähdistä on yhä pysynyt pimennossa.

Näin on käynyt varsinkin Brasilian tähtipelaaja Neymarin kohdalla…

Mainos: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

Paris Saint-Germainin tähtipelaaja Neymar palautui pelikuntoon, kun Brasilia kohtasi Costa Rican ja kampesi siitä helpon 2-0 voiton.

25-vuotias supertähti, jota on tituleerattu yhdeksi maailman parhaista jalkapalloilijoista, ei ole kuitenkaan päässyt tavanomaiselle tasolleen, vaan hän on viettänyt suuren osan peliajastaan selällään maaten kentän pinnassa.

Neymar on itseasiassa hyppinyt niin monesti jo ruohon pintaan, että Rio de Janeirossa sijaitseva baari on kyllästynyt miehen toimintaan ja päättänyt avata kampanjan, jossa asiakkaat saavat ilmaisia juomia joka kerta, kun Neymar makaa maassa Brasilian ottelussa Serbiaa vastaan keskiviikkona.

Baari julkaisi itse tämän huvittavan kuvakollaasin sosiaalisessa mediassa ja tuntuu suhtautuvan huumorimielellä koko tilanteeseen, vaikkakin he ovat vakuuttaneet olevansa tosissaan tarjouksen kanssa. Mikäli merkit aiemmista otteluista pitävät kuittinsa, niin Serbia-ottelu tulee käymään baarille vielä kalliiksi.

Sillä vaikka Neymar on kieltämättä loistava pelaaja, niin hän kyllä ottaa kaiken irti pienestäkin mahdollisuudesta filmata ja loikata kentän pintaan…

Viisinkertaisen maailmanmestarin otettua ensimmäinen voitto tässä MM-turnauksessa perjantaina, brassitähti lyyhistyi ottelun jälkeen kentän pintaan itkien ilosta – ja ehkä myös hieman siitä, että hän tiesi koko maailman seuraavan otteitaan.

View this post on Instagram

A post shared by Neymar Jr (@neymarjr)

Mainos: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

Lue lisää:

Hetki, jolloin Eder iski sisään yhden jalkapallon MM-kisahistorian kauneimmista osumista koskaan

Jos olisin Rio de Janeirossa niin suuntaisin kyllä tuonne pubiin koko keskiviikoksi... voisi meinaan olla luvassa aika paljon ilmaista juotavaa! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);