Saksan maajoukkueelle rangaistus Ruotsi-ottelun jälkeisestä käytöksestä: Tämä tilanne oli liitolle liikaa

Länsinaapurissamme julsitettiin melkein maansuru hävityn Saksa-ottelun jälkeen jalkapallon MM-kisoissa. Tilannetta ei helpottanut se, että ottelun jälkeen kaksi kohua ovat puhuttaneet koko jalkapallomaailmaa.

Nyt Saksan maajoukkueen johtoryhmään kuuliville henkilöille onkin langetettu rangaistus, johtuen käytöksestä ottelun lopulla.

Mainos: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

Ruotsi kamppaili upeasti Saksaa vastaan Venäjän MM-kisoissa, mutta joutui lopulta taipumaan maalein 2-1, kun Toni Kroos viimeisteli voittomaalin vapaapotkusta ottelun viimeisellä minuutilla.

Vapaapotkuun johtanut tilanne aiheutti kohun itsessään ruotsalaisten keskuudessa ja siitä onkin uutisoitu jo laajalti, mutta myös pelin jälkeen kentän laidalla tapahtuneet asiat ovat puhuttaneet paljon.

Ottelun tuloksen ratkettua Saksan maajoukkueen henkilökuntaan ja johtoon kuuluvat Georg Behlau sekä Ulrich Voigt juoksivat ilakoiden kohti Ruotsin vaihtopenkkiä. Ruotsalaiset pelaajat ja valmentajat tyrmistyivät tästä käytöksestä ja Janne Adnerson oli lähellä menettää hermonsa toden teolla.

https://twitter.com/GrimandiTweets/status/1010632774322151428

Saksalaiset taputtelivat ja ilakoivat juuri ottelun hävinneiden ruotsalaisten edessä – mikä ei tietenkään kuulu reilun pelin henkeen tällaisessa turnauksessa. Nyt Saksan jalkapalloliitto onkin langettanut tuomion omilleen ennen kuin Fifa ehti edes ratkaista tilannetta

Eivät pääse kentälle

Saksan jalkapalloliitto tiedotti maanantai-iltana, että Behlau ja Voigt on tekojensa takia hyllytetty maan seuraavasta ottelusta, jossa se kohtaa Etelä-Korean keskiviikkona. Maan jalkapalloliitto DFB päätti hoitaa asiana itse nopeasti, jotta sen ei tarvitsisi odottaa Fifan tuomiota, joka olisi voinut koskea myös maan myöhempiä otteluita.

Koko tilanteen jälkeen jalkapalloliitto on myös esittänyt virallisen anteeksipyyntönsä Ruotsille ja sen maajoukkueelle tapahtumista.

Mainos: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

Lue lisää:

Brasilialainen baari kyllästyi Neymarin pelleilyyn: Ilmaiset juomat aina, kun tähti heittäytyy maahan!

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);