Iranilaiset fanit häiriköivät yöllä Portugalin hotellilla – Cristiano Ronaldolta yllättävä reaktio tempaukseen

Iranilla on maanantaina edessään todellinen kohtalon paikka, kun se kohtaa viimeisessä alkusarjan ottelussaan Portugalin.

Joukkueen fanit ovat selvästi tämän tiedostaneet, minkä takia he päättivätkin illalla ryhtyä hieman kyseenalaiseen toimintaan…

Iran ei ole vielä onnistunut näissä MM-kisoissa loistamaan, vaikka joukkueen pelistä onkin ajoittain hehkunut oikeanlaista yrittämistä. Nyt sillä on illalla edessään todellinen taistelu, kun se kohtaa B-lohkon ottelussa Portugalin.

Ilman pisteitä Iranin lento kisoissa päättyy tähän, joten joukkueen on tehtävä kaikkensa, jotta se voisi edes haaveilla paikasta jatkossa. Tällä mentaliteetilla olivat ilmeisesti liikkeellä myös Iranin fanit, jotka päättivät sunnuntain ja maanantain välisenä yönä lähteä käväisemään Portugalin joukkueen hotellilla.

Fanit seisoivat illasta lähtien joukkueen hotellin ulkopuolella huudellen Portugalin tähtipelaaja Cristiano Ronaldolle päästäkseen tämän ihon alle ennen tärkeää kohtaamista.

Viisinkertainen Ballon d’Or voittaja on ollut kovassa vireessä MM-kisojen aikana ja siirtyi viimeisimmässä ottelussa Marokkoa vastaan 85 maalilla koko Euroopan historian tehokkaimmaksi maalintekijäksi kansainvälisissä otteluissa.

Rauhallisin elein

Iranilaisten vuvuzelat eivät kuitenkaan saaneet Ronaldoa kiehumaan raivosta tärkeänä iltana, vaan supertähti ilmestyikin huoneensa ikkunaan katselemaan menoa, kun elämöinti oli jo jatkunut hyvän tovin.

Rauhallinen Ronaldo pyysi kohteliaasti faneja olemaan hieman hiljempaa ja viittelöi vielä käsimerkein eläkeläisen tapaan, että nyt olisi aika mennä nukkumaan.

Kyse ei myöskään ole ensimmäisestä kerrasta kun Ronaldo on joutunut kokemaan vastaavaa häiriköintiä. Ennen Mestarien liigan ottelua PSG-fanit yrittivät tehdä samaa Real Madridin pelaajille ja kiitoksenä tästä Ronaldo iski päällään voittomaalin ottelun viimeisillä sekunneilla.

https://twitter.com/GrimandiTweets/status/1011000868009840641

Lue lisää:

Tappouhkaukset perheelle ylittivät rajan: Tässä on Ruotsin maajoukkueen täydellinen vastaus vihaajille

Aika viileästi Ronaldo otti fanien yrityksen kuitenkin vastaan. Saa nähdä, onko mies sisuuntunut entisestään tästä ja upottaa maanantaina Iranin oikein kunnolla? window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);