Venäläismedia: Mikko Koskisen ura jatkuu NHL:ssä – Tässä on hänen seuraavan kauden seuransa

Pietarin SKA:n maalilla viime kaudet torjunut Mikko Koskinen on jo aiemmin ilmoittanut jättävänsä KHL:n tämän kauden jälkeen. Nyt venäläislehti Sports Ekspress kertoo, että Koskinen on löytänyt itselleen uuden seuran NHL:stä.

Mikko Koskista on jo pitkään pidetty yhtenä maailman parhaista maalivahdeista, jotka eivät pelaa NHL:ssä. Koskinen on kiekkoillut viime vuodet Venäjällä KHL:n suurseura Pietarin SKA:ssa, jonka rivistössä hän on myös voittanut KHL:n mestaruuden.

Koskisen ura SKA:n paidassa kuitenkin päättyi pettymykseen tänä keväänä, kun Moskovan TsSKA tiputti Pietarin SKA:n pudotuspeleistä. Supertähtiä vilisevällä joukkueelle tulos oli shokki ja monet ovatkin jo huhunneet useiden pelaajien olevan lähdössä joukkueesta.

Koskisen tiedettiin haeskelevan uusia haasteita mahdollisesti NHL:n puolelta, jossa hän on jo aiemmin käynyt pelaamassa kaudella 2010-2011.

Nyt venäläinen urheilulehti Sport Ekspress kertoo, että Koskinen on päässyt yhteisymmärrykseen siirtymisestä New York Islandersin riveihin. Koskinen on Islandersin oma varaus vuoden 2009 draftista ja hän on pelannut seurassa neljä ottelua.

Ekspressin mukaan Koskinen ja Islanders ovat jo päässeet yhteisymmärrykseen sopimuksesta, joka tullaan allekirjoittamaan heinäkuun alussa, kun vapaat markkinat käynnistyvät.

Sieltähän se pamahti! Uskotko, että Koskinen pystyy torjumaan ykkösmaalivahtina maailman kovimmassa liigassa? window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);