Siirtohuhu: Suomalaisvahti jättää KHL:n mahtiseuran – jatkuuko ura NHL:ssä?

Pietarin SKA:n kausi päättyi sunnuntai-iltana tappioon, kun Moskovan TsSKA pudotti sen pudotuspeleistä voitoin 4-2.

Supertähtiä vilisevällä joukkueelle isku oli kova, mutta vielä kovempi isku saattaa olla tulossa kesän aikana, sillä lähteiden mukaan useat joukkueen pelaajista ovat vaihtamassa maisemaa.

Mielenkiintoisena lisäyksenä mahdollisten muuttajien soppaan on heitetty joukkueen ykkösveskari Mikko Koskisen nimi.

Iltalehden toimittaja Sasha Huttunen kertoi Twitterissä, että Pietarin SKA:n maalivahti Mikko Koskinen on jättämässä seuran ja jatkaa uraansa eri maisemissa seuraavalla kaudella.

29-vuotias suomalaisvahti on tuttu näky leijonapaidassa, mutta myös KHL:ssä hän on loistanut jo useamman vuoden ajan joukkueensa ykkösmaalivahtina.

Koskista on pidetty jo pidemmän aikaa yhtenä Euroopan parhaista maalivahdeista, jonka takia kiinnostusta miehen suuntaan löytyy monista paikoista. Yksi mahdollisista etapeista voisi olla jälleen NHL.

Kahden metrin Koskinen on tehnyt NHL-debyyttinsä jo melkein 10 vuotta sitten, kun hän kiekkoili kausina 2009-2011 New York Islandersin riveissä.

Nyt kaiken nähneen KHL:n mestarivahdin meriittilista on noista vuosista kasvanut ja samoin on varmasti myös nälkä. Onkin varsin todennäköistä, että minkään muun Euroopan sarjan tai toisen KHL-joukkueen sijaan Koskinen lähtee hakemaan itselleen paikkaa NHL:stä.

Ajankohtakin on mainio, sillä loistavalle ykkösmaalivahdille olisi varmasti käyttöä useammallakin NHL-seuralla.

Koskisen lisäksi ainakin Ilja Kovaltshuk on ilmoittanut olevansa lähdössä rapakon taakse. Villeimmissä huhuissa myös Pavel Datsjukia on viety pois pietarilaisten vahvuudesta.

Mielenkiintoinen huhu! Mitä luulet, pystyisikö Koskinen torjumaan NHL:ssä ykkösveskarina? window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);