Tämä NHL-seura kiinnostui suomalaishyökkääjästä: Palaako Valtteri Filppula tuttuun kaupunkiin?

Lahjakas ja kokenut suomalaishyökkääjä Valtteri Filppula on uuden oven äärellä urallaan, sillä mies on etsimässä kesän aikana uutta seuraa itselleen NHL:stä.

Huhujen mukaan tällä hetkellä suomalaishyökkääjä herättää kiinnostusta hänelle entuudestaan hyvin tutussasseurassa…

34-vuotias Valtteri Filppula on kiekkoillut viime kaudet Philadelphia Flyersin organisaatiossa, mutta kokeneen suomalaistaiturin panos ei ole tehopisteistä huolimatta vakuuttanut seuraa siitä, että heidän kannattaisi jatkaa hänen sopimustaan.

Viime kaudella Filppula iski Flyersin paidassa tehot 11+22=33, mutta yli 5 miljoonan dollarin vuosipalkka muodostui kynnyskysymykseksi Flyersin kanssa neuvotellessa. Nyt arvostettu urheilulehti The Athletic kertookin, että Filppula on herättänyt kiinnostusta miehelle entuudessaan erittäin tutussa NHL-seurassa.

Lehden mukaan Detroit Red Wings on ollut jo yhteydessä Filppulan leiriin ja on osoittanut olevansa kiinnostunut monipuolisesta hyökkääjästä, jolle organisaatio on entuudestaan tuttu. Red Wings varasi suomalaistähden kesällä 2002 ja NHL-kokoonpanoon hänet nostettiin kaudella 2006-2007. Seuraavalla kaudella Filppula pääsi jo nostamaan himoittua Stanley Cupia Detroitin paidassa.

Detroitin ja Filppulan tiet erkanivat vuonna 2013, kun hänet kaupattiin Tampa Bay Lightningiin, josta hän siirtyi nykyiseen seuraansa Philadelphia Flyersiin.

Filppulalle olisi köyttä Red Wingsissä, sillä mies pystyy pelaamaan sekä laidalla että sentterinä. Häntä voi myös peluuttaa helposti ykkösketjuissa taikka alivoiman tappajana, lähteiden kerrotaan arvioivan.

Ainoa este Red Wingsin kädenojennukselle Filppulaa kohtaan voisi kuitenkin lehden mukaan olla se, jos seuran oma ruotsalaistähti Henrik Zetterberg jotenkin palautuisi vielä pelikuntoon selkävaivojensa kanssa. Filppulan rooli olisi täyttää juuri Zetterbergin jättämät saappaat, mikäli miehestä ei enää pelaajaksi ole.

Lue lisää:

Jalkapallomaailman säikäyttänyt Maradona paljastaa, mitä MM-kisojen katsomossa todella tapahtui

Aika näyttää miten Filppulan käy, mutta tämä olisi kyllä mielenkiintoinen ratkaisu. Pistä peukkua, jos sinäkin näkisit mielelläsi Filppulan Detroitin paidassa! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);