Tämä legendojen tähdittämä NHL-mainos on mahtavin asia, jonka olemme koskaan nähneet

Sitä ei tapahdu kovin usein, mutta aina silloin tällöin silmillemme osuu mainoksia, jotka vain yksinkertaisesti peittoavat kaikki muut.

Juuri sellaisesta tapauksesta on kyse tässä vuodelta 2000 olevasta NHL:n mainoksessa.

Kuvittele, että saisit kasattua seitsemän kappaletta NHL:n kaikkien aikojen parhaita supertähtiä pelaamaan kiekkoa jäätyneelle lammelle.

Juuri niin nimittäin on tehty klassikon asemaan noussessa ”Pond of Dreams” -mainoksessa vuodelta 2000.

Videon alussa näemmä vanhojen legendojen kolmikon kävelemässä kohti jäätä. Mukana ovat Gordie Howe, Wayne Gretzky sekä Mario Lemieux, jotka kävelevät lumisella metsätiellä. Matkalla kohti jäätä legendat keskustelevat urastaan ja muistelevat menneitä, mutta jäällä heitä odottaakin lisää supertähtiä.

Nuoremman sukupolven tähdet Eric Lindros, Paul Kariya, Pavel Bure ja Jaromir Jagr odottelevat jo innokkaina nestoreiden liittymistä peliin ja luistelevat järven jäällä kuin ketkä tahansa muut jääkiekkoilevat nuoret ympäri maailman.

Kylmille väreille ja tunteille ei tunnu olevan mitään rajoja, kun tämän mainoksen tähtihetki koittaa lähellä sen loppua. Miten uskomattoman nostalginen pläjäys.

Tätä lisää!

https://youtu.be/I7cwwEoZ5GMPon

Lue lisää:

Onko tämä videolla nähtävä laukaus kaikkien aikojen kovin koskaan nähty lämäri?

Huhhuh, pystyin tuntemaan kylmät väreet ympäri kehoani katsellessani tätä. Laita peukkua ja jaa tätä ystävillesi, mikäli se oli sinustakin upeaa katseltavaa! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);