Onko tämä videolla nähtävä laukaus kaikkien aikojen kovin koskaan nähty lämäri?

Mikään muu liike ei aiheuta jääkiekossa niin paljoa pelkoa, kuin todella tulinen lämäri.

Ja tässä olemme saattaneet juuri löytää yhden kaikkien aikojen kovimmista vedoista.

Tämän ”kiekon” eteen ei moni haluaisi asettua.

Tämä videoklippi on todellista herkkua kiekkofaneille.

Video näyttää olevan tavallisista harjoituksista, joissa jäällä on kolme pelaajaa, jotka yrittävät saada kiekkoa reppuun veskarin taakse. Heidän maalivahtinsa on kuitenkin erittäin hyvä, eikä kukaan kolmikosta onnistu ohittamaan häntä.

Silloin yksi kolmikosta kyllästyy tilanteeseen ja päättää turvautua todella epätavalliseen keinoon laukoakseen maalin. Seurauksena saamme ihastella yhtä kaikkien aikojen kovimmista laukauksista sekä todella pelosta tutisevan maalivahdin.

Katso jäätävän tulinen laukaus tästä:

….Tarkkasilmäisimmät saattoivat havaita mitä tässä todella tapahtuu, sillä kyse on Samsungin mainosvideosta, mutta pakkohan se on myöntää, että tämä on hienosti tehty!

Hahah!  Pakkohan se on myöntää, että kyseessä on trikkivideo, mutta melkoisen kanuunan pistää kaveri sieltä liikkelle!  window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);