Siloposkinen Patrik Laine julkaisi kuvia kesäloman vietosta: Kuittaili samalla hauskalla tavalla Barkoville

Winnipeg Jetsin riveissä komeaa tulosta tällä kaudella nakuttanut NHL-tähti Patrik Laine on kiistämättä yksi tämän hetken kuumimmista suomalaisnimistä NHL:ssä.

Jetsin lento kuitenkin katkesi pudotuspeleissä, joten nyt edessä on kesäloma, jota Laine viettää ilmeisimmin ulkomailla yhdessä tyttöystävänsä kanssa.

Patrik Laine on ollut viime vuosina yksi puhutuimmista sensaatioista suomalaisessa jääkiekossa.

Huikealla tasolla NHL:ssä debytoinut ja maalimääriään jatkuvasti kasvattanut suomalaistähti on noussut nopeasti fanien rakastamaksi henkilöksi seurassaan Winnipeg Jetsissä.

Lainee hurjan lämärin lisäksi tänä keväänä kovaksi puheenaiheeksi nousi hänen muheva partansa, joka ei ollut kaikkein kauneimmasta päästä. Jetsin pudottua playoffseissa parta sai kuitenkin lähteä ja Laine siirtyä viimein kesälomalle.

Nyt 20-vuotias suomalaishyökkääjä nauttii aurinkoisesta kelistä Etelä-Ranskassa, josta hän on julkaissut useita kuvia yhdessä tyttöystävänsä kanssa.

Kuvissa komeilee aurinkolasipäinen Laine, jonka siloposket ovat täysin toisen näköiset, kuin mihin NHL-kauden aikana ehdittiin tottua. Mukana matkalla on kuvien perusteella ainakin Laineen tyttöystävä Sanna.

https://www.instagram.com/p/BjXhsxDhloW/?utm_source=ig_embed

Kuvatekstissä Laine heittää myös terveisiä toiselle Tampereen kiekkotähdelle, nimittäin Aleksander Barkoville.

– Kiitos paljon terveisistä ja uusista seuraajista taas kerran. Hyvää reissua sulle! Barkov kuittasi vitsaillen Laineelle.

Viestillään Barkov viittasi siihen, että Laineen merkattua miehen nimi kuvan yhteyteen hän on saanut jälleen seinälleen suuren ryöpyn uusia seuraajia ihastelemaan miehen kuvia.

Laine on Instagramissa Barkovia suositumpi pelaaja, sillä miehellä on yli 250 000 seuraajaa, kun taas nöyränä ja hiljaisena tunnetulla Barkovilla seuraajia on reilut 90 0000.

Kyse ei myöskään ollut ensimmäisestä kerrasta kun nämä kaksi ystävystä vitsailevat tai naureskelevat toisilleen.

Lue lisää:

Hurja arvio Patrik Laineen uudesta sopimuksesta: Vuositulot nousemassa kertaheitolla useilla miljoonilla

Nauti lomasta Laine! Toivotaan, että seuraavalla kaudella Pate pudottaa vielä kovemman pommin ja iskee yli 50 maalia! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);