Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen NHL-seura julkisti uuden paitansa tulevalle kaudelle: Katso kuva

Monet NHL-joukkueet ovat ilahduttaneet fanejaan kesän aikana julkaisemalla kuvia tulevan kautensa pelipaidoista.

NHL:ssä useilla joukkueilla on käytössä myös kolmannet, niin kutsutut alternate pelipaidat, joilla joukkue voi pelata.

Nyt omansa on julkistanut Carolina Hurricanes.

Mainos: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

Carolina Hurricanesin toimistolla valmistuaudutaan kovaa vauhtia tulevaan kauteen ja seura on varmasti myös monia suomalaisia kiinnostava, sillä heidän riveissään kiekkoilevat Sebastian Aho sekä Teuvo Teräväinen.

Tulevalla kaudella Suomen tämän hetken kirkkaimpiin tähtiin kuuluvien kiekkoilijoiden päällä tullaan näkemään myös uudenlainen pelipaita, sillä Carolina julkisti myöhään maanantaina paikallista aikaa joukkueen kolmannen pelipaidan tulevalle kaudelle.

Monet seurat valitsevat kolmanneksi paidakseen näyttävämmän ja väreiltään koti- sekä vieraspaidoista eroavan mallin, jolla on usein myös viitteitä osavaltioon tai joukkueen historiaan.

Hurricanesin kolmas paita on musta, josta löytyy punaisia yksityiskohtia. Pelaajien yllä tämä nuttu tullaan näkemään ainakin 14 NHL-ottelussa, joista 11 on kotikamppailuita.

Paita muistuttaa paljon joukkueen aiempaa kolmatta paitaa. Oikealla olkapäällä on joukkueen tuttu hurrikaanilogo ja vasemmalla taas Pohjois-Carolinan osavaltion lippu. Selkein ero on paidan rinnassa oleva uusi logo, joka on kiekkomailassa heiluva kahdesta lipusta koostuva hurrikaanin varoitusmerkki.

Voit katsoa kuvan paidasta alla olevasta upotuksesta.

Mainos: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

Lue lisää:

Liiga-seuralta yllättäviä uutisia: 27-vuotiaan suomalaishyökkääjän ura tuli päätökseen

Näyttävä paita, vai mitä mieltä sinä olet? Kerro meille kommenttikentässä! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);