Liiga-seuralta yllättäviä uutisia: 27-vuotiaan suomalaishyökkääjän ura tuli päätökseen

Jääkiekko on tunnetusti laji, joka pistää kovimpienkin ammattilaisten kehot koville.

Loukkaantumisilta on lähes mahdotonta välttyä ja monen taitavan kiekoilijan ura on päättynyt terveydellisistä syistä etuajassa.

Nyt näin kävi 27-vuotiaalle SaiPan hyökkääjälle.

Mainos: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

27-vuotias Valtteri Virkkunen on kertonut SaiPan sivuilla joutuvansa päättämään pelaajauransa. Virkkusen uran päätös johtuu terveydellisistä syistä.

Hyökkääjä ehti pelata Liigaa Espoon Bluesin ja SaiPan riveissä aina kaudesta 2010 lähtien. SaiPaan hän siirtyi lopulta vuonna 2015.

Vuosien varrella mies ehti hakata Liigassa 334 runkosarjaottelua, joissa kertyi tehot 18+22=40. Pudotuspeliotteluita Virkkuselle kertyi 42 kappaletta ja niissä hän nakutti pisteet 3+3=6.

Virkkunen kertoi uransa päättämispäätöksestä SaiPan verkkosivuilla julkaistulla videolla.

– Prosessi oli vaikea, mutta lopulta päätöksen tekeminen oli suhteellisen helppoa. On tullut aika kiittää SaiPa-yhteisöä näistä vuosista. Elämä kuitenkin jatkuu ja välillä urheilu vain on tällaista. Pidetään SaiPa-lippua kuitenkin korkealla jatkossakin!

Mainos: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

Lue lisää:

17-vuotias puolustajalupaus jättää Liiga-seuran – Siirtyy seuraavaksi kaudeksi Pohjois-Amerikkaan

Aina surullista, kun nuoren kiekkoilijan ura päättyy ennen aikaisesti. Pistä peukkua toivottaaksesi kaikkea hyvää Virkkusen jatkolle! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);