Nuoren NHL-supertähden keräilykortti rikkoi kaikki ennätykset – Kaupattiin HÄVYTTÖMÄLLÄ summalla

Jääkiekkokorttien kerääminen on ollut vuosikymmenet nuorten suosima harrastus, mutta kyse on myös keräilijöitä kiinnostavasta toiminnasta.

Tietyt vanhat kortit tai pelaajalegendojen tulokaskortit nousevatkin tästä johtuen välillä huikeisiin summiin, kun niitä kaupataan.

Nyt näin on käynyt myös supertähti Connor McDavidin kohdalla.

Todellisen kiekkofanin tunnisti koulussa ja välitunneilla siitä, että hänellä oli taskussaan kaikkein hienoimmat ja parhaimmat pelaajakortit. Lasten harrastuksesta keräilykortit ovat kuitenkin siirtyneet myös todellisten himokeräilijöiden aarteiksi, jotka ovat valmiita maksamaan pitkän pennin tärkeistä korteista.

Suurimpia hintoja maksetaan usein tulokaskauden korteista, joissa komeilee joku nykyisistä tai entisistä NHL-legendoista tai supertähdistä. Harvinaisempien korttien hinnat voivat olla välillä oikeilla markkinoilla täysin päätä huimaavia.

Edmontonin supertähti rikkoi ennätyksen

Edmonton Oilersin kapteeni ja supertähti Connor McDavid on pelaaja, jonka jokainen kiekko seuraava ihminen tunteen nimeltä. Nuoresta iästään huolimatta tämä tähti on jo ehtinyt jättää nimensä kiekkohistoriaan ja hänestä uskotaan tulevan jopa Gretzkyn tasoinen kiekkolegenda.

Siksi ei olekaan ihme, että myös miehen tulokaskauden keräilykortti on haluttua tavaraa.

Nyt verkkokauppajätti eBay kertoo, että sivustolla myytiin Connor McDavidin tulokaskauden jääkiekkokortti ennäysmäisellä summalla. Vuoden 2015 tulokaskortista kisasi jopa 80 eri huutajaa, mutta lopulta voiton vei taho, joka oli valmis maksamaan kortista hurjat 55 655 dollaria.

Euroissa summa on noin 47 500. Voittanut summa oli korkein, mitä nykyaikakaudella pelaavien kiekkoilijoiden keräilykorteista on maksettu. Myös aiempi ennätys oli McDavidin nimissä, sillä vuonna 2017 hänen kortistaan maksettiin 18 100 dollaria, kertoo Edmonton Journal.

Lue lisää:

NHL-seuran suomalaistähti on yksi kesän kiinnostavimmista nimistä: Tarjouksia satelee jatkuvasti

No nyt on kyllä kortilla hintaa! Pistä peukkua ja laita juttua jakoon, mikäli sinultakin löytyy kotoa keräilykortteja! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);