NHL-seuran suomalaistähti on yksi kesän kiinnostavimmista nimistä: Tarjouksia satelee jatkuvasti

Kesän valuessa pidemmälle alkavat jääkiekkoseurojen ympärillä pyörivät siirtohuhut myös muuttua entistä kuumemmiksi. Vapaiden agenttien aika on koittamassa pian, mutta myös muiden pelaajien, kuten joukkueidensa tähtipelaajien kohdalla, siirtohuhut ovat velloneet villeinä kevään aikana.

Yksi tällaisista pelaajista on suomalaispuolustaja, jonka seura saa jatkuvasti kyselyitä miehen kauppaamisesta.

Arvostetun The Athletic -lehden NHL-toimittaja Craig Custance kirjoitti tiistaina näkemyksensä pelaajista, jotka ovat tämän kesän 20 kiinnostavinta mahdollisesti kaupan olevaa nimeä.

Listauksesta löytyy jo kauemmin huhuissa pyörineitä kärkinimiä, kuten esimerkiksi Erik Karlsson, mutta mukana on myös suomalaisyllättäjä, joka lukeutuu ehdottomasti joukkueensa kärkikastiin.

Kyse on Buffalo Sabresin 23-vuotiaasta puolustajasta Rasmus Ristolaisesta, jonka on huhuiltu jo aiemmin olevan mahdollisesti kaupan. Buffalolla on uuden ykkösvarauksen myötä periaattessa myös tilaa käydä kauppaa Ristolaisella, mutta halvalla joukkueen puolustuksen kulmakivi ei ole lähtemässä.

Hän ei kuitenkaan ole ainoa pelaaja, jonka takia puhelin on pirissyt kiivaaseen tahtiin. Toinen Buffalon himoituimmista nimistä on Ryan O’Reilly, joka majaillee listan kahdeksannella sijalla ennen turkulaista joukkuetoveriaan.

”Erittäin arvokas pelaaja”

– Ristolainen on yksi pelaaja, josta Sabresille tulee paljon kyselyjä ja hyvästä syystä. Kyse on 23-vuotiaasta rightin puolelta laukovasta pakista, joka kykenee pelaamaan isoja minuutteja. Hän on erittäin arvokas pelaaja, lehdessä kirjoitetaan.

Buffalo on saamassa varaustilaisuuden myötä käsiinsä yhden tämän vuosikymmenen kovimmista nuorista lupauksista, mikäli se huutaa ensimmäisellä vuorollaan ruotsalaisen Rasmus Dahlinin nimen, kuten aiemmin on jo spekuloitu lähes 99,9% prosentin varmuudella.

– Hyökkäyksessä Sabresin runko on jatkossa Jack Eichel, Casey Mittelstadt sekä Rasmus Dahlin, joten tästä syystä Ristolainen on teoriassa kaupan.

Vaikka Ristolainen päätyisikin kauppatavaraksi, niin Buffalon tiedetään tarvitsevan lujuutta alakertaansa, joten kaupassa Buffalon suuntaan pitäisi liikkua joku vähintään saman kaliiberin puolustaja, joten kovin todennäköisesti mies ei ole liikkumassa.

Lue lisää:

Suomalainen NHL-tähti siirtohuhujen kohteena: Onko tässä hänen seuraavan kauden seuransa?

 

Saa nähdä, miten Sabres aikoo tämän tilanteen hoitaa. Laita peukkua, mikäli sinun mielestäsi olisi hienoa nähdä Buffalon alakerrassa kaksikko Rasmus & Rasmus! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);