NHL-ura vaakalaudalla – KHL:n suurseura erittäin kiinnostunut hyljeksitystä suomalaishyökkääjästä

Maailman kovin kiekkoliiga NHL on siinä mielessä armoton paikka, että mikäli kaikki ei osu nappiin, niin ottajia paikallesi löytyy aina.

Tämän on saanut kokea myös ikävällä tavalla jo viisi kautta Pohjois-Amerikassa kiekkoillut Teemu Pulkkinen.

26-vuotias Teemu Pulkkinen on pelannut jo monta kautta Pohjois-Amerikassa ja ehtinyt edustaa useampaa seuraakin, mutta tulosta NHL-tasolla vain ei ole syntynyt.

AHL:ssä Pulkkinen on juhlittu sankari, jonka laukaus aiheuttaa pelkoa ja pistemäärät kipuavat jatkuvasti vain korkeammalle. Jokin kuitenkin mättää siinä, ettei mies oli pystynyt vakiinnuttamaan paikkaansa yhdenkään NHL-seuran kokoonpanossa.

Huhumylly Pulkkisen ympärillä onkin pyörinyt kovana ja koko kuluvan kauden ajan, kun mies ei taaskaan kyennyt ottamaan itselleen paikka Vegas Golden Knightsin joukkueesta, vaan päätyi seuran AHL-joukkueeseen.

Huhupuheet vievät Venäjälle

Aiemmin venäläismedian puheissa Pulkkinen yhdistettiin vahvasti Lokomotiv Jaroslavin joukkueeseen, mutta nyt Lokomotivin hanat on laitettu kiinni, sillä seuran ulkomaalaiskiintiö on täyttynyt.

Tämä ei kuitenkaan ole katkaissut huhuja siitä, etteikö Pulkkinen olisi mahdollisesti siirtymässä syksyksi KHL:n puolelle.

Monien mielessä Jokerit voisi olla looginen ratkaisu, mutta KHL:n suurseura Avangard Omskilla voi hyvinkin olla asiaan jotain sanottavaa. Sport-Express -sivuston mukaan seura on erittäin kiinnostunut Pulkkisesta.

– Hän on nimetty listalla pelaajista, joista olemme kiinnostuneita, mutta emme toistaiseksi ole vielä tehneet päätöstä hänen suhteensa, joukkueen presidentti Maxim Sushinski kertoi sivustolle.

Tällä kaudella Pulkkinen mätti jälleen komeat tehot AHL:ssä Chicago Wolvesin riveissä, kun hän iski 75 runkosarjaotteluun tehot 29+36=65.

Lue lisää:

Siloposkinen Patrik Laine julkaisi kuvia kesäloman vietosta: Kuittaili samalla hauskalla tavalla Barkoville

Mielenkiintoista nähdä, mitä Pulkkinen tulee kesän aikana tekemään. Uskotko sinä, että mies voi vielä ottaa paikan NHL:stä? window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);