NHL:ssä hyljeksitty suomalainen maalitykki vaihtaa maisemaa: Neuvottelut jo pitkällä uuden seuran kanssa

Jokereista maailmalle ponnistanut suomalaishyökkääjä Teemu Pulkkinen on ajautunut umpikujaan Pohjois-Amerikan valloituksellaan. Kovia tehoja jo useilla kausilla AHL:ssä takonut maalitykki ei ole onnistunut vakiinnuttamaan paikkaansa NHL:ssä, vaan hänet on kerta toisensa jälkeen pudotettu farmin puolelle.

Nyt venäläismedia uutisoi, että Pulkkinen jatkaa uraansa ensi kaudella KHL:ssä.

Teemu Pulkkinen on pelannut Pohjois-Amerikassa jo kaudesta 2013-2014 lähtien. Hänen uransa sai hyvän alun Detroit Red Wingsin organisaatioon kuuluvasta AHL-joukkue Grand Rapis Griffinsissä, jossa mies takoi kahtena kautena yli 30 maalia.

Peliaikaa ylhäältä ei kuitenkaan kuulunut – ja kun kuului, niin tulosta ei toivotulla tavalla tullut. Pulkkinen joutui lopulta jättämään Detroitin taakseen kauden 2015-2016 jälkeen, kun hänet kaupattiin Minnesotaan.

Myöskään siellä pelipaikkaa ei kuitenkaan lohjennut ja lopulta seuraavalla kaudella miehen tie vei vielä Arizonan aavikolle ja lopulta aina Vegas Golden Knightsin riveihin.

Jatkuuko ura Venäjällä?

Kuluvalla kaudella Pulkkinen ei NHL:ssä pelannut otteluakaan, mutta takoi AHL:ssä 75 ottelussa komeat tehot 29+36=65.

26-vuotias hyökkääjä on kuitenkin ilmeisesti kyllästynyt odottamaan vuoroaan nousta parrasvaloihin isommissa ympyröissä, sillä nyt venäläinen Sport-Express -sivusto kertoo, että Pulkkinen neuvottelee parhaillaan sopimuksesta KHL-seura Lokomotiv Jaroslavin kanssa.

Lähteiden mukaan sopimusneuvottelut ovat jo pitkällä ja sen allekirjoittaminen on vain ajan kysymys.

Nyt ollaan jännän äärellä! Uskotko, että Pulkkisen kuti riittää KHL:ssä tähtipelaajan statukseen, vaikka NHL:stä peliaikaa ei irronnutkaan? window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);