Miro Aaltonen paljasti NHL-toimittajalle: Ainakin yhdessä asiassa hän on seuransa ruotsalaisia parempi!

Toronto Marliesin AHL-joukkueessa pelaava Miro Aaltonen hauskuutti NHL-toimittajaa osuvalla kuitilla.

Aaltosen vastaus toimittajan kysymykseen on juuri sellainen, mitä suomalaiselta mieheltä voisi odottaa.

Toronto Marliesin riviessä AHL-finaaleissa kiekkoileva Miro Aaltonen on pelannut komean kauden ja on jatkanut samalla tasolla myös pudotuspeleissä. Vastassa Aaltosella on finaaleissa Texas Stars, jota edustaa toinen tuttu suomalainen – nimittäin Roope Hintz.

Vaikka peli kaukalossa onkin kulkenut hienolla tavalla, niin Aaltonen nauratti NHL-toimittajia kertomalla, että alkulämmittelyissä olisi vielä tekemistä.

Vaikka Aaltonen pelaakin Torontossa Kanadassa, niin yleinen muoto lämmittelyyn on amerikkalaisen jalkapallon heittely. Aaltonen myönsi toimittajille, ettei ole vielä kovin hyvä, mutta koittaa koko ajan petrata tilannetta.

Laji on varmasti monelle tuttu Euroopassakin, mutta oikeaoppisen heittotekniikan oppiminen voi viedä hetken aikaa, jollei siannahkaa ole tullut viskeltyä kotipihalla.

– En ole kauhean hyvä, yritän vielä opetella heittämään, hän harmitteli.

Tämän jälkeen toimittaja esitti Aaltoselle kuitenkin tärkeän kysymyksen, johon mies ei empinyt hetkeäkään vastata. Uskooko Aaltonen, että hän on parempi kuin kuusi ruotsalaista joukkuetoveriaan?

– Tietysti.

Kyse on meille suomalaisille hyvin tutusta veljesrakkaudesta naapurikansaamme kohtaan, sillä kyllähän suomalainen on aina ruotsalaista parempi lajissa kuin lajissa!

Lue lisää:

Patrik Laine nimettiin yhdeksi maailman lupaavimmista pelaajista – Kolme suomalaisnimeä mukana listalla

Toivotaan onnea ja menestystä Aaltoselle ja Marliesille myös finaaleissa! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);