Jesse Puljujärvi tarjosi innokkaalle Edmonton Oilers-fanille yllätyksen, jota tämä ei takuulla unohda

Jesse Puljujärvi on varmasti ollut yksi tämän kauden seuratuimmista suomalaispelaajista Pohjois-Amerikassa. AHL:n ja NHL:n puolella pelejä tahkonut nuorukainen ei löytänyt kevätkaudella parasta virettään, vaikka otteet paranivatkin päivä päivältä.

Pelien lisäksi Puljujärvi on noussut mediassa otsikoihin myös vapaa-ajallaan, kun hän kiekkoili yksinään paikallisten kanssa ulkojäillä keskellä talvea. Nyt miehestä leviää verkossa toisenlainen video, joka on jälleen aivan yhtä huvittava.

 

19-vuotias Jesse Puljujärvi on yksi seuratuimpia suomalaisia jääkiekkoilijoita, joka pelaa parhaillaan Edmonton Oilersin NHL-organisaatiossa. Kovasta yrityksestä huolimatta ensimmäisen kierroksen varaus ei ole onnistunut tekemään vielä täydellistä läpimurtoa NHL-jäille, mutta kehitystä on tapahtunut.

Tällä hetkellä Puljujärvi viettää kesälomaa, sillä Edmonton ei selviytynyt tiukassa läntisessä konferenssissa playoffseihin saakka. Epäonnistuneen kauden myötä joukkueen pudotuspelihaaveet kariutuivat jo varhain keväällä.

Puljujärvi on silti Edmontonissa pidetty hahmo ja nuorukainen nousi jo talvella otsikoihin, kun paikalliset yllättivät suomalaiskiekkoilijan ulkojäiltä pelailemasta yksin. Hymyilevä Pulju poseerasi pojille valokuvissa ja pelaili heidän kanssaan iloisesti kiekkoa.

Nyt Facebookissa leviää vauhdilla taas video, jossa Puljujärvi esittää pääosaa. Edmontonissa asuva Logan Walters julkaisi sunnuntaina videon, jossa hän istuskelee autossaan yhdessä Puljujärven kanssa.

Good deed for the day. Drove a cool little Finnish dude home from Rogers this morning. My main man, JESSE PULJUJARVI!!! Seen him at the cross walk and he hopped right in! So damn cool! #EdmontonOilers need rides too 😏

Posted by Logan Walters on Sunday, April 8, 2018

Videolla Walters on silminnähden iloisena ajamassa autoa.

– Katsokaas tätä kaverit! Tässä vain antamassa vanhalle kunnon Jesse Puljujärvelle kyytiä, Walters ilakoi.

Samalla etupenkillä istuva Puljujärvi nojautuu miehen vierelle tunnistettava valtava hymy kasvoillaan ja huudahtaa.

– Näin hänet vain ylittämässä tien ja hän hyppäsi sisään Walters jatkaa.

Ennen kuin mies ehtii enempää ilakoida, Puljujärvi keskeyttää hänet toteamalla, että oikealle pitäisi kääntyä.

– Ai oikealle? Okei kaveri, video päättyy.

Kirjoittamansa saatetekstin mukaan Walters oli ajamassa ohi Edmonton Oilersin jäähalli Rogers Palacen, kun hän huomasi Puljujärven ylittämässä tietä. Walters oli pysähtynyt ja kysynyt kiekkotähdeltä kaipaako tämä kyytiä ja loppu onkin sitten historiaa.

– Niin sairaan siistä! #EdmontonOilers tarvitsee myös kyytejä, mies kirjoittaa.

 

Vanha kunnon Jesse Puljujärvi! Laita peukkua, mikäli video sai sinutkin nauramaan! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);