Jesse Puljujärvi yllätti kaksi nuorta Oilers-fania ulkojäillä: Hauska video leviää verkossa

Ammattilaisjääkiekkoilijoiden arki on usein varsin kiireistä, eikä aikaa nuoruudesta tutuille ulkojäille saata aina löytyä.

Meille suomalaisille ulkojäät ovat kuitenkin niin tuttu ja vahva käsite, että on täysin ymmärrettävää, että myös ammattilaiset kaipailevat näiden nuoruudesta tuttujen kokemusten pariin aika ajoin.

Näin teki myös läpimurtokautta Edmonton Oilersin riveissä NHL:ssä pelaava Jesse Puljujärvi, kun joukkueelle sattui muutama vapaapäivä.

Kanadalainen mediajätti TSN julkaisi sosiaalisessa mediassa varhain torstaina videon, jossa pääosaa esittää Edmonton Oilersissa kiekkoileva Jesse Puljujärvi.

NHL:ssä on käynnissä niin kutsuttu väliviikko, jonka aikana monet pelaajat ottavat siitä kaiken ilon irti ja suuntaavat etelän lämpöön lomailemaan perheidensä kanssa. Mutta nuorella suomalaishyökkääjällä oli täysin muut ajatukset mielessään.

Puljujärvi päätti jäädä Edmontoniin ja käyttää mukavan talvisen sään hyödyksi ulkojäillä.

Samalla hän tuli täysin yllättäneeksi kaksi paikallista nuorta poikaa, jotka bongasivat Puljun kaukalosta. Toisella pojista oli päässään GoPro -actionkamera, jonka avulla kolmikon koko kohtaaminen tallentui nyt vauhdilla verkossa leviävälle videolle.

– Ootko sä Jesse Puljujärvi?

– Joo.

– Mähän sanoin!!

Huvittava kohtaaminen päättyy lopulta siihen, että pienet pojat pääsevät pelaamaan yhdessä suuren idolinsa kanssa yhteisillä ulkojäillä kolmistaan. Nuori kaksikko joutui nöyrtymään Puljujärven edessä ja he kertoivat paikallismedialle, että Pulju nakutti pelissä heitä enemmän maaleja.

– Luulen, että hän pelasi aika löysästi meitä vastaan. Hän oli läpiajossa täysin yksin, mutta ei jostain syystä vetänyt, toinen pojista, Eric Ripka kertoo.

– Hän vain kääntyi ympäri ja veivasi ohi meistä. Lopulta hän sanoi, että viimeinen maalin tehnyt voittaa.

– Ja me teimme sen maalin…

Tappiosta huolimatta nuori suomalaishyökkääjä nieli ylpeytensä ja osoitti upeaa urheilumieltä ottamalla kuvia poikien kanssa ja signeeraamalla käyttämänsä jääkiekkomailan pojille.

Miten mahtava teko Jesse Puljujärveltä! Laita peukkua, jos sinäkin olet samaa mieltä! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);