Huvittava kuvakokoelma leviää maailmalla – Tältä Patrik Laine olisi näyttänyt 70-luvun pelaajakortissa

Vaikka kesä onkin yleisesti kuumaa aikaa siirtomarkkinoiden ympärillä, niin heinäkuussa monien joukkueiden toimistoilla katseet on jo suunnattu vakaasti seuraavaan kauteen, eikä suurempia yllätyksiä ole paljolti enää luvassa.

Tällöin aikaa jää muunkinlaiselle puuhastelulle ja kiekkomediassa nousee esiin mitä erikoisempia artikkeleita sekä juttuja.

Nyt uusin tällainen on villinnyt koko jääkiekkoseuraavan maailman.

Mainos: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

Jääkiekkoilijat ja urheilijat ovat kiinnostavia seuraamisen kohteita useille medioille sekä ihmisille ympäri vuoden. Kesäisin, kun liigat ovat tauolla, jää sitten aikaa muunkinlaiselle toiminnalle, kuin peliotteiden seuraamiselle.

Yhdysvaltalainen jääkiekko-ohjelma The Hockey Show Podcast tempaisi huvittavan kuvasarjan julki Facebook-sivuillaan perjantaina, jossa on hahmoteltu taiteilijan turvin sitä, miltä nykyiset NHL-tähdet näyttäisivät 1970-luvun tyylisissä pelaajakorteissa.

Kuvat ovat todella aivan sitä aitoa itseään, kuten jokainen vanhempia pelaajakortteja joskus kädessään pidellyt tai nähnyt ihminen tietää. On takatukkia, tuuheita viiksiä sikä toinen toistaan jäätävimpiä kampauksia.

Mukana eturivin tähtiä

Valittujen pelaajien joukkoon mahtuivat John Tavares, Connor McDavid, Sidney Crosby, Phil Kessel, Auston Matthews, P.K Subban, Drew Doughty, Aleksandr Ovetshkin, Tyler Seguin sekä kaikkien suomalaisten iloksi myös Patrik Laine.

Your favorite players if it were 1976 #NHL #1970s #Hockey

Posted by The Hockey Show Podcast on Tuesday, July 24, 2018

Itse pelaajakortit ovat toinen toistaan huvittavamman näköisiä. McDavidille on annettu ajanjaksolle uskollinen tuuhea kiharatukka sekä muhkeat henkseliviikset, jotka tuovat mieleen villin lännen seriffin. Crosbyn hiustyyli taas on selvä kunnianosoitus toiselle Penguins tähdelle, eli Jaromir Jagrille. Yksi upeimmista on kieltämättä Aleksander Ovetshkin, jonka kalju kiiltää kortissa tuoden hymyn kenen tahansa katsojan huulille.

Patrik Laineen kohdalla tukka on maltillinen sivujakaukselle kammattu 70-luvun vaalea hiuskuontalo, jota komistaa miehen ylähuulessa sojottavat tuuheat viikset.

Mainos: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

Lue lisää:

Jokerit tekemässä kovan luokan peliliikkeen: KHL-seura havittelee suomalaista NHL-lupausta riveihinsä

No nyt on kyllä pensselit kohdallaan! Pistä peukkua, jos nämä kuvat saivat hymyn sinunkin huulillesi! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);