Jokerit tekemässä kovan luokan peliliikkeen: KHL-seura havittelee suomalaista NHL-lupausta riveihinsä

Kesä on kuumaa ja kiireistä aikaa kiekkojoukkueiden toimistoilla, joissa kasaillaan jo kovaa vauhtia kilpailukykyisiä joukkueita ensi kautta silmällä pitäen.

Suurimmat kalat on usein tässä kohtaa kesää jo napattu, mutta toimettomaksi ei ole jääty kotimaassakaan.

MTV Sport uutisoi tänään mielenkiintoisesta liikkeestä, jossa Helsingin Jokerit ja lupaava suomalainen NHL-varaus näyttelevät pääosia.

Mainos: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

MTV Sport kertoi keskiviikkona, että Helsingin Jokerit on totisesti kiinnostunut saamaan riveihinsä ensi kaudelle tuoreen suomalaisen NHL-lupauksen.

Ikäpolvensa eliittiin kuuluva Kristian Vesalainen pelasi viime vuoden vielä HPK:ssa, josta hän siirtyi kauden loppua kohden Kärppiin lainalle. 19-vuotias superlupaus tavoittelee täydellä voimalla pelipaikkaa NHL:stä syksylle Winnipeg Jetsin organisaatiossa.

Seuran varaama laituri ei ole kuitenkaan vielä allekirjoittanut tulokassopimusta Jetsin kanssa. Nyt MTV Sport onkin saanut tiedon, jonka mukaan Helsingin Jokerit haluaisivat Vesalaisen riveihinsä.

Jokerit ei kommentoi

Kuvio on kokonaisuudessaan vielä hämärä, sillä Jokereiden pelaajakoordinaattori Janne Vuorinen ei suostunut kommentoimaan asiaa MTV:lle millään tavalla.

Tällä hetkellä Vesalaisen KHL-oikeudet kuuluvat kaiken lisäksi Pietarin SKA:lle, joten ilman kaupankäyntiä Vesalaisen siirto pääkaupunkiin ei tule tapahtumaan.

Vesalainen iski viime kaudella HPK:n paidassa 44 runkosarjaotteluun tehot 19+20=39. Tämän lisäksi hän pelasi 5 ottelua runkosarjaa Kärpissä tehoin 3+1=4. Pudotuspeleissä 19-vuotiaan superlupauksen taidot pääsivät isoon rooliin, kun hän iski 18 ottelussa tehot 4+4=8 ja oli mukana juhlimassa Suomen mestaruutta Kärppien kanssa.

Winnipeg Jets varasi Vesalaisen NHL:ään ensimmäisen kierroksen 24. vuorolla kesällä 2017.

Mainos: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

Lue lisää:

NHL-toimittajan hurja arvio: Palkittu suomalaisvahti joutumassa kauppatavaraksi lähitulevaisuudessa

Nyt on kyllä mielenkiintoisia puheita Vesalaiseen liittyen. Uskotko, että mies pystyy ottamaan paikan NHL:stä, vai olisiko Jokerit parempi paikka miehelle kehittyä? window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);