Hintzin ratkaisumaali oli liikaa: AHL-kiekkoilijan käsittämätön raivonpurkaus yleisölle tallentui videolle

Texas Stars kaatoi Rockford IceHogsin ratkaisevassa ottelussa tiistaina ja varmisti paikkansa AHL:n finaalissa.

Joukkueen ratkaisevana pelaajana toimi Roope Hintz, mutta ottelun jälkeen keskusteluun on noussut täysin toinen pelaaja, johtuen hänen häiriökäyttäytymisestään pelin jälkeen…

Roope Hintz oli juhlittu sankari, kun hän iski jatkoajalla Texas Starsin voittoon ja johdatti joukkueensa AHL:n finaaleihin.

Hintzin maali tuli vain 9 sekuntia ennen jatkoaja päätöstä ja se oli komeaa katseltavaa, mutta sosiaalisessa mediassa fanit ovat ottaneet hampaisiinsa täysin toisen tilanteen illan ottelusta.

Chicago Blackhawksin farmiseura Rockford IceHogsissa pelaava Chris DiDomenico ei nimittäin ottanut Hintzin jatkoajalla iskemää maalia kovin hyvin. Hyökkääjä menetti malttinsa täysin ja alkoi riehua vaihtopenkillä huitoen kohti katsomoa.

Hakkasi mailalla ja huusi yleisölle

DiDomenico raivostui penkin takana istuneille Stars-faneille ja huuteli heille hakaten samalla mailallaan pleksiä, joka erotti miehen katsojista. Ikkunan toisella puolen istui tavallisia ihmisiä, joiden joukossa oli myös ikävästi pieni tyttö, joka pelästyi tilannetta.

– Hei Blackhawks, voisitteko myydä hänet pois… hän sai pienen tytön itkemään pelosta ottelussa, Megan Harris kertoo Twitterissä saatesanoina videolle, jossa kanadalaishyökkääjän riehuminen näkyy.

Monet muut fanit yhtyivät Harrisin mielipiteeseen, mutta Blackhawksin ja IceHogsin onneksi heidän ei asiasta tarvitse edes keskutella, sillä 29-vuotiaan hyökkääjän sopimus päättyy tänä kesänä.

Jatkosta ei tietenkään ole varmuutta, mutta vähänkin pelisilmää käyttävä seurajohtaja voisi ymmärtää, että tässä kohtaa jonkinlaiset sanktiot olisivat paikallaan. Noin ei yksinkertaisesti kuulu käyttäytyä.

Lue lisää:

Suomalaishyökkääjällä riittää vientiä – Kymmenet NHL-seurat haluavat tavata nuorten maailmanmestarin

Olipa typerä temppu. Toivottavasti kaveri saa riehumisestaan jonkinlaisia sanktioita. window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);