HIFK räväytti siirtomarkkinoilla – hankki NHL:ssä pelanneen kanadalaishyökkääjän

Helsingin IFK on ollut viime aikoina kohtuullisen hiljaa pelaajahankitojen kanssa, mutta perjantaina seura löi tiskiin kolme uutta sopimusta.

Kaksi näistä on tryout-sopimuksia, mutta kolmas onkin kovan luokan vahvistus, sillä kyse on NHL:ssä kiekkoilleesta hyökkääjästä

Mainos: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

HIFK tiedotti perjantaina verkkosivuillaan, että seura on tehnyt kolme uutta pelaajahankintaa. Joukkueen uusimmat jäsenet ovat tryout-sopimuksella mukana olevat Henrik Koivisto sekä Ilmari Pitkänen sekä 25-vuotias kanadalaishyökkääjä Lucas Lessio.

Lession kanssa HIFK solmi yksivuotisen sopimuksen, mutta kyseessä voi olla kotimaisen liigamme tasolla kova vahvistus. Lessio pelasi viime kauden KHL:ssä Dinamo Riikassa sekä Kunlun Red Starsissa.

Tätä ennen mies on edustanut urallaan NHL:ssä Arizona Coyotesia sekä Montreal Canadiensia, jossa vyölle on kertynyt 41 NHL-ottelua. Farmisarja AHL:n puolelle Lessio on takonut hurjia tehoja, joten toiveena on, että sama trendi jatkuisi myös Liigassa.

– Lessio on nopea ja hyvän laukauksen omaava urheilullinen ja tavoitteellinen pelaaja, IFK:n urheilutoimenjohtaja Tobias Salmelainen kertoo.

Uutiset HIFK:n vahvistuksista eivät tule jäämään kesän osalta tähän, sillä seura on jo aiemmin kertonut etsivänsä tosissaan yhtä keskushyökkääjää sekä puolustajaa. Aika näyttää, millaisia miehiä paikoille saadaan värvättyä.

Mainos: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

Lue lisää:

Edmonton Oilersin valmentajalta suoraa puhetta Jesse Puljujärvestä: ”Luulimme, että hän on valmis”

Mielenkiintoisia lisäyksiä! Pistä peukkua, jos uskot kaverien tuovan lisää taitoa HIFK:lle ensikaudeksi! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);