Nyt huijattiin koko kenttää oikein urakalla – Tässä on tämän kauden ilmiömäisin temppu Superpesiksessä

Kotimainen pesäpalloliiga Superpesis ei aina saa ansaitsemaansa huomiota, vaikka pelissä riittää viihdettä ja jännitystä.

Tästä saatiin jälleen torstaina upea esimerkki.

Superpesiskauden kauneimmasta suorituksesta vastasi torstaina Hyvinkään Tahkon Joni Rytkönen, kun Tahko kaatoi Koskenkorvan Urheilijat numeroin 1-2.

Pelin puhutuin hetki nähtiin, kun Rytkönen asteli lyöntivuoroon ja onnistui upealla tavalla hämäämään koko ulkokenttää siitä, että olisi aikeissa painaa pompun kentälle.

Kauden komein suoritus

Taitavasti kesken lyönnin Rytkönen kuitenkin vaihtoi asentoaan ja pudotti mailan alas lyöden jäätävän pikku näpyn etukentälle, jota kukaan ei osannut odottaa.

Tilanne tarjosi Tahkolle mahdollisuuden vaihtaa täysin vapaasti pelaaja kakkospesältä kolmoselle, kun muu kenttä seurasi tilannetta hämmennyksen vallassa.

Myös Superpesikstä Ruudussa selostava Anssi Ritari huomio Rytkösen lyönnin välittömästi, eikä ole ihme, että video tilanteesta on nyt levinnyt vauhdilla sosiaalisessa mediassa.

Voit katsoa koko tilanteen tästä:

https://twitter.com/superpesis/status/1002224045910347776

Lue lisää:

NHL-seura vakuuttui suomalaisvahdin otteista – Saamassa huiman palkankorotuksen tulevalle kaudelle

No nyt oli kyllä kaunista katseltavaa! Laita peukkua, jos sinäkin olet samaa mieltä! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);