NHL-seura vakuuttui suomalaisvahdin otteista – Saamassa huiman palkankorotuksen tulevalle kaudelle

Nashville Predators pelasi jälleen upean runkosarjan NHL:ssä, mutta lento katkesi valitettavasti pudotuspeleissä Winnipeg Jetsia vastaan.

Predatorsilla on kuitenkin käsissään yhä hyvin toimiva ja syvä nippu pelaajia, joista on helppo rakentaa joukkuetta myös seuraavalle kaudelle. Yksi tärkeimmistä osista on suomalaismaalivahti.

Nashville Predators on joukkue, joka luottaa NHL:ssä suomalaiseen osaamiseen maalinsuulla.

Joukkueen ykköstorjujana on jo pidemmän aikaa toiminut totisesti NHL:n parhaalle maalivahdille jaettavasta Vezina -palkinnosta kamppaileva Pekka Rinne.

Kakkosvahtina joukkueella on myös suomalaista osaamista, sillä joukkueen maalivahtiosastolla nousevana tähtenä toimii Juuse Saros.

Nashville on ollut hyvin tyytyväinen Saroksen peleihin ja tästä johtuen mies on saamassa kovan palkankorotuksen uuden sopimuksen myötä, kertoo The Tennesean -lehti.

Luvassa yli 2 miljoonan palkka

Lehden arvioiden mukaan viime kaudet 692 000 dollarin sopimuksella pelanneen Saroksen uuden pahvin hinta tulee pyörimään vähintäänkin kahden miljoonan dollarin paikkeilla, mutta sen pituudesta ei ole tarkempia tietoja.

Sopimuksen uskotaan kuitenkin olevan välimallin paperi, joka ei tule olemaan pitkä.

– Olemme erittäin onnekkaita, kun meillä on ollut Juusen kaltainen nuori mies täällä tekemässä vaikutuksen meihin. Kauden kuluessa onnistuimme löytämään enemmän pelejä ja sama voisi jatkua myös ensi vuonna, päävalmentaja Peter Laviolette arvioi.

Lue lisää:

Venäläissivustolta kova paljastus: Jokerit menetti ykkösvahtinsa – Tässä on Karri Rämön uusi seura

Upeita uutisia Sarokselle! Laita peukkua, mikäli uskot, että Juuse tulee vielä syrjäyttämään Rinteen! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);