Jets-kapteenilta tiukka muistutus Laineelle tylyjen kommenttien jälkeen: ”Ei todellakaan…”

Edelleen ilman sopimusta tulevalle kaudelle oleva Patrik Laine nostatti alkuviikosta mielenkiintoisen keskustelun, kun hän laukoi melko suoraa kritiikkiä seuraansa ja valmentajan peluutusta kohtaan.

Nyt miehen lausunnot ovat nousseet polttavaksi puheenaiheeksi myös NHL:n puolelle Winnipegissä.

Patrik Laine yllätti monet, kun mies antoi hiljattain haastattelussa melko suoraa kritiikkiä joukkueelleen sekä valmentajalleen liittyen rooliinsa Winnipeg Jetsissä.

– Sopimusneuvotteluissa yksi asia on aina se, kenen kanssa pelaa. Tuollaisilla meriiteillä mitä minulla on, jossain muualla pääsisin pelaamaan parhaiden kanssa. Jokainen, joka ymmärtää jotain jääkiekosta, tietää sen, Laine latasi IL:n haastattelussa.

Nosti kohun Winnipegissä

Suomalaispelaajan kommentit nousivat ymmärrettävästi esille myös Kanadassa, jossa Winnipegin paikallislehdet ovat revitelleet aiheella innokkaasti.

Myös joukkueen kapteeni Blake Wheeler pääsi kommentoimaan tilannetta

– Hän on ehdottomasti ollut yksi meidän parhaista pelaajista. Hän on saanut paljon peliaikaa myös ykkösylivoimalla. Ylivoimamme on kuitenkin ollut liigan viiden parhaan joukossa parin viimeisen kauden aikana ja iso osa siitä on ”Pattyn” ansiota, Wheeler toteaa.

”Haluamme juuri sellaisia kavereita”

Jets-kapteenilla on kuitenkin sanansa sanottavana Laineen kommentteihin liittyen ketjukavereihin joukkueessa.

– Hän ei todellakaan ole tehnyt sitä yksin, sen voin vakuuttaa teille, Wheeler lisää.

Wheelerillä riittää kuitenkin ymmärrystä nuoren intohimoisen ja voitontahtoisen pelaajan kommenteille ja hän kertookin pitävänsä hyvänä piirteenä sitä, jos pelaaja janoaa enemmän jääaikaa.

– Haluamme juuri sellaisia kavereita, jotka ovat nälkäisiä ja sellaisia, jotka eivät tyydy siihen tilanteeseen, missä he ovat nyt, Wheeler lopettaa.

Lue lisää:

IL: Patrik Laineelta kovaa tylystä Winnipegille – ”Muualla pääsisin pelaamaan parhaiden kanssa”

 

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);