IL: Patrik Laineelta kovaa tylystä Winnipegille – ”Muualla pääsisin pelaamaan parhaiden kanssa”

Patrik Laine odottelee edelleen sopimusta NHL-seuraltaan ja mies on siirtynyt nyt harjoittelemaan Sveitsiin SC Bernin vahvuuteen.

Suorasta puheestaan tunnettu hyökkääjä latasi nyt Iltalehden haastattelussa harvinaista kritiikkiä NHL-seuraansa kohtaan, joka antaa osviittaa sen suuntaan, etteivät osapuolet ole vielä kovin lähellä toisiaan sopimusneuvotteluissa.

NHL:n viime vuosien kovimpiin maalitykkeihin lukeutuva Patrik Laine on tunnettu siitä, että hän puhuu suoraan ja antaa välillä kovaakin kritiikkiä etenkin itselleen.

Nyt Iltalehden haastattelussa maaliruisku on kuitenkin raottanut salaisuuden verhoa myös väleistään Winnipeg Jetsin seurajohtoa kohtaan ja tilanteestaan tällä hetkellä.

”On kärkiketjut ja sitten on ollut meidän ketju”

Laineella on sanansa sanottavan esimerkiksi siitä, miten päävalmentaja Paul Maurice on pelannut – tai etenkin, kenen kanssa.

– Sopimusneuvotteluissa yksi asia on aina se, kenen kanssa pelaa. Tuollaisilla meriiteillä mitä minulla on, jossain muualla pääsisin pelaamaan parhaiden kanssa. Jokainen, joka ymmärtää jotain jääkiekosta, tietää sen, Laine lataa haastattelussa.

Laine on pelannut Jets-urallaan suurimman osan ajasta Bryan Littlen laiturina, eikä ole päässyt joukkueen ykkössentterin ruokittavaksi kärkiketjuun.

– On kärkiketjut ja sitten on ollut meidän ketju. Pelaan kenen kanssa määrätään, Laine hymähtää IL:n haastattelussa.

Lue lisää:

Lähde: Patrik Laine hylkäsi Winnipeg Jetsin sopimuksen – ”Täytyy löytää lisää rahaa”

Uskotko, että Laine pelaa seuraavalla kaudella Winnipegissä? window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);