Räikköseltä vihjailevia puheita uran jatkoon liittyen – Vetteliltä ylistäviä sanoja suomalaisen suuntaan

Kimi Räikkönen on ollut viime vuodet yksi tunnetuimmista suomalaisista urheilijoista ympäri maailman, eikä mikään ihme.

Formula 1 -sarjan maailmanmestarin ura on ollut jo pitkä, mutta joka vuosi hän jaksaa yllättää koko moottoriurheilua seuraavan maailman.

38-vuotias Kimi Räikkönen kuuluu ikänsä puolesta Formula 1 -sarjan vanhimpiin kuljettajiin, mutta tämän kauden vauhtia katsoessa sitä ei huomaisi mistään.

Tämän vuoden Kimi on ollut parasta Jäämiestä sitten tämän mestaruuskauden, mutta se ei silti ole riittänyt katomaan huhuja ajatuksilta sen suhteen, että miehen aika moottoriurheilun kuninkuusluokassa olisi pian ohi.

Räikkösen uran jatkumisesta tai päättymisestä on käyty kiivasta keskustelua menneinä vuosina kauden lähestyessä loppuaan, mutta nyt Jäämies päätti itse kommentoida lopettamispuheitaan medialle.

– Tämä on sama tarina joka vuosi. Melkein 15 vuotta olen ollut joka vuosi lopettamassa, Räikkönen sanoi Daily Expressin mukaan.

Tällä hetkellä miehellä on solmittuna kuluvan kauden mittainen sopimus Ferrarin kanssa, mutta jatkosta ei vielä ole mitään tietoja herunut julkisuuteen. Viime aikaisten otteiden perusteella suomalaistähden taidoille olisi kuitenkin varmasti käyttöä monessakin tallissa Formula 1 -sarjan parissa.

– Minä teen omat työni. Nautin kisaamisesta ja se on se syy, miksi olen täällä. Näemme sitten myöhemmin, mihin se johtaa, Jäämies totesi vihjailevaan sävyyn.

Tiimikaveri ylistää Jäämiestä

Myös Räikkösen tiimitoveri Sebastian Vettel kehuskeli Räikkösen otteita ja kertoi toivovansa tämän jatkavan.

– Olemme hyvä kaksikko ja sovimme yhteen. Meidän välillämme ei ole mitään ongelmia koskaan, Vettel totesi.

– Ollakseni täysin rehellinen minun on myönnettävä, että hän on ollut niskan päällä useimpina perjantaina tähän mennessä, saksalainen naurahti.

 

One more year Kimi! Jaa tätä, jos sinäkin toivot Räikkösen jatkavan uraansa Formula ykkösten parissa vielä! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);