Saudi-Arabian MM-joukkueen kauhunhetket Venäjällä – Lentokoneen moottori ilmiliekeissä

Jalkapallon MM-turnaus on täydessä vauhdissaan parasta aikaa naapurimaassamme Venäjällä.

Joka neljäs vuosi järjestettävä turnaus tuo yhteen maailman kovimmat jalkapalloilijat, mutta kisojen aikana ehtii sattua ja tapahtua kaikenlaista myös kentän ulkopuolella.

Saudi-Arabia avasi MM-turnauksensa Venäjällä tappiolla isäntämaaaalle maalein 5-0. maanantaina joukkue sai lisää vettä niskaansa, kun se oli matkustamassa kisakaupunki Pietarista Rostoviin lentokoneella.

Joukkueen oli tarkoitus lentää Rostoviin, sillä se kohtaa siellä seuraavassa ottelussaan keskiviikkona Uruguayn. Kesken tuon lennon tapahtui kuitenkin jotain, mitä maan palloliitto kutsui termillä ”pieni tekninen vika”.

Nyt tilanteesta levinneet kuvat ja videot ovat kuitenkin paljastaneet, että tuo tekninen vika olikin jotain aivan muuta. Saudi-Arabian pelaajia kuljettaneen koneen moottori syttyi nimittäin ilmiliekkeihin kesken lennon ja paikalta otetut kuvat ja videot ovat paljastaneet, että kyseessä on ainakin näkymän perusteella ollut hieman vakavampi ongelma kuin ”pieni tekninen vika”.

Kaikkien onneksi tilanne kuitenkin selvisi ilman vahinkoja ja pelaajat pääsevät rauhassa valmistautumaan tulevaan koitokseensa Uruguayta vastaan.

Tarkempia tietoja siitä, mikä koneen moottorin sytytti tuleen ei vielä ole saatu, mutta pelottavalta tuo tilanne ainakin näytti.

Voit katsoa koneesta kuvatun videon tästä:

Lue lisää:

Mestarien liigan karsintakierroksen vastustajat arvottin – Tässä on HJK:n tuleva vastus

Hieman tällainen "vain Venäjällä" -tyyppinen tilanne taas ollut lähellä. Onneksi kenellekään ei kuitenkaan käynyt tässä mitään! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);