Ranskan teinitähti esitti juuri MM-kisojen upeimman syötön – Belgian puolustajalla ei mitään sanottavaa

Hän ei ikinä lakkaa häikäisemästä taidoillaan, ei edes isoimmilla estradeilla.

Venäjän MM-kisoissa on nähty paljon upeita yksilösuorituksia ja taitavia pelaajia, mutta on sanomattakin selvää, että Ranskan 19-vuotias hyökkääjä Kylian Mbappé on täysin omalla tasollaan.

Mainos: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

Jalkapallon MM-kisat lähestyvät loppuaan, kun edessä on vielä viimeinen välierä ja sen jälkeen finaalitaistelu. Väkivahva Ranska onnistui raivaamaan tiensä finaaliin upealla pelillä läpi turnauksen ja välierässä se kaatoi kivikovan Belgian maalein 1-0.

Ottelu oli tasaväkistä vääntöä, eikä se yltänyt odotetun kaltaiseksi ilotulitukseksi maalien osalta. Pelin kenties upein hetki – ja samalla yksi koko MM-turnauksen kauneimmista liikkeistä kentällä – nähtiin kuitenkin ottelun aikana, kun 19-vuotias ranskalaishyökkääjä Kylian Sanmi Mbappé esitteli syöttötaitojaan.

Teini-ikäinen supertähti jätti Belgian Vincent Kompanyn täysin ulapalle saatuaan syötön rangaistusalueella Blaise Matuidilta. Nopeasti syötön jälkeen Mbappé jatkoi peliä syöttämällä sen ilmiömäisellä tavalla kantapäällään Olivier Giroudin jalkoihin.

Ensisilmäyksellä katsojan voi olla vaikea havaita, mitä tilanteessa kävi, mutta todellisuudessa se oli aivan uskomattoman upea syöttö ja varmasti yksi kisojen hienoimmista teknisistä suorituksista. Jos epäilet tässä olevan liioittelun makua, niin suosittelen katsomaan videon tilanteesta uudestaan.

Mainos: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

Katso koko tilanne videolta tästä:

https://www.youtube.com/watch?v=Bg8AOATwC7Y

Lue lisää:

Brasilian kannattajilta kylmä vastaanotto pelaajille – kivittivät ja heittelivät kananmunia joukkueen bussiin

Jäätävä ratkaisu maailman kalleimmalta teini-ikäiseltä jalkapalloilijalta. Pistä peukkua, jos sinäkin uskot, että tästä pojasta tulee vielä jotain suurta. window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);