Luka Modric valittiin MM-kisojen parhaaksi pelaajaksi: Tässä ovat muut kisojen palkitut pelaajat

Vaikka Kroatia lopulta hävisikin MM-finaalin Ranskalle, niin joukkueen kapteeni ja tähtipelaaja Luka Modric kruunattiin koko kisojen parhaaksi pelaajaksi.

Kyse oli lopulta täysin yksimieleisestä ja oikeasta valinnasta.

Mainos: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

Jalkapallon MM-kisat vuodelta 2018 ovat nyt ohi ja Ranska on kruunattu uudeksi maailmanmestariksi. Todella viihdyttävän ja upean Kroatiaa vastaan pelatun MM-finaalin jälkeen ranskalaiset pääsivät ylpeinä nostamaan pokaalia komean 4-2 voiton päätteeksi. Kyse on maan historian toisesta maailmanmestaruudesta.

MM-kisojen paras pelaaja ei kuitenkaan tule Ranskasta. Finaalin päätyttyä palkittiin kisojen parhaat pelaajat ja kultaisen pallon, eli parhaan pelaajan palkinnon, pokasi itselleen Kroatian maajoukkueen kapteeni ja keskikentän dynamo Luka Modric.

Modric valittiin turnauksen parhaaksi pelaajaksi

Keskikentän mestari vastaanotti Adidas Golden Ball 2018 -palkinnon heti ottelun päätyttyä kuivatellen yhä tappion aiheuttamia kyyneleitä silmäkulmistaan. Modric teki samalla historiaa, sillä hänestä tuli ensimmäinen kroatialainen pelaaja, joka on kyseisen palkinnon voittanut. Modric jätti äänestyksessä taakseen Belgian Eden Hazardin ja Ranskan Antoine Griezmannin.

Monien mielestä valinta osui täysin nappiin, eikä kisoja katsoneena sivustaseuraajan voi olla mitään muuta mieltä. Vaikka Kroatia ei lopulta finaalissa yltänytkään voittoon, niin maan suoritus oli silti upea piristysruiske kisoille ja Modric esiintyi jokaisessa pelissä edukseen kentällä.

Ranskan Kylian Mbappé kruunattiin odotetusti turnauksen parhaaksi nuoreksi pelaajaksi. 19-vuotias supertähti iski Ranskan paidassa neljä maalia uransa ensimmäisessä aikuisten arvokisaturnauksessa ja voitti samalla monien sydämet puolelleen.

Maailman paras maalivahti sen sijaan löytyi Belgiasta, kun Thibaut Courtois pokasi itselleen kultaiset hanskat kopattuaan turnauksessa 27 torjuntaa ja päästettyään taakseen vain kuusi maalia Belgian noustessa MM-pronssille.

Kisojen maalikuningas taas oli Englannin Harry Kane, joka iski turnauksen aikana komeat kuusi maalia. Ensimmäinen samaisen palkinnon voittanut englantilainen oli legendaarinen Gary Lineker vuoden 1986 MM-kisoissa.

Mainos: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

Lue lisää:

Englannin kannattajille sataa ylistystä: Tämä upea ele MM-unelman murskaannuttua vetää sanattomaksi

Olipahan hienot kisat. Onnittelut vielä Ranskalle maailmanmestaruudesta! Jaa tätä artikkelia kunnioittaaksesi Kroatian taistelua ja onnitellaksesi Ranskaa! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);