Ranskalaismiehen futistietämys hakee vertaistaan – Tienasi järkyttävän summan rahaa MM-kisoista

Jalkapallon MM-kisat ovat monille kiinnostavaa seurattavaa jo itsessäänkin, mutta monet penkkiurheilijat lisäävät jännitystä lyömällä vielä sivussa vetoa otteluiden lopputuloksista.

Aina silloin tällöin mediassa nousee esille hirmuisia voittotarinoita, kuten tämän kertainen onnenlappu, jolla ranskalainen mies kuittasi itselleen yli 200 000 euroa.

Mainos: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

Ranskalainen urheilusivusto RMC Sport kertoo uskomattoman kuuloista tarinaa miehestä nimeltä ”Jérémy”, joka onnistui viikonlopun aikana nappaamaan kotiin yhden kaikkien aikojen pitkävetolapuista.

Suomalaisille urheilunseuraajille vedonlyönti on varmasti tuttua puuhaa ja monet ovat varmasti iskeneet erilaisia vetoja sekä veikkauksia isommillekin kierroksille, mutta tämä ranskalaismies pisti kerralla kyllä kaikille perusveikkaajille jauhot suuhun.

RMC Sportin mukaan Jérémy oli lyönyt ennen kisojen alkua vetoa yhdellä lapulla yli 12 ottelusta, joiden yhteiskerroin nousi lopulta yli 2400. Mies oli kuitenkin ilmeisen luottavainen omaan vainuunsa, joten hän löi isoon vetorekkaansa panokseksi 80 euroa ja toivoi parasta.

Ei ollut uskoa todeksi

Otteluiden seuraaminen toi mukanaan paljon jännitystä ”Jérémylle”, sillä mies oli laittanut lapulleen esimerkiksi Saksan voiton sekä Sveitsin voiton Serbiasta. Saksahan iski voitto-osumansa 95. minuutilla vapaapotkusta, joten Toni Kroosin nimeä on varmasti kiitelty ranskaispitäjässä ottelua seuratessa.

– Katselin lappua jopa 300 kertaa päivässä ja ajattelin, ettei se ole mahdollista… tämä ei voi olla mahdollista, hän kertoo.

– Kun Kolumbia johti peliä 3-0 ajattelin, ettei se vielä ollut varmaa… sitten he voittivat ja minä voitin 260 000 euroa…

30-vuotias rakennusmies kertoo aikovansa käyttää koko 259 532,9 euron voittonsa asuntolainansa maksuun ja sen jälkeen muihin iloihin.

Veikkaamiseen liittyy aina omat riskinsä, mutta tämän miehen kohdalla se todella kannatti. Tuollaisia summia ei ihan joka päivä vedetä yksinkertaisesta pitkävedosta kotiin!

Mainos: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

Lue lisää:

Brasilialainen baari kyllästyi Neymarin pelleilyyn: Ilmaiset juomat aina, kun tähti heittäytyy maahan!

No nyt on käynyt kyllä melkoinen joulu! Ei voi kuin hattua nostaa tuollaiselle suoritukselle, sillä ihan joka päivä ei tällaisia voittoja perus vedoilla napata! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);