Nämä kuvat sen todistavat – fanit elävät täysillä mukana MM-kisoissa

Turnaus Venäjällä on edennyt puolivälieriin saakka. Tunnelma kisakaupungeissa on ollut loistava ensimmäisistä peleistä lähtien ja sitä se tulee olemaan varmasti aina finaaliin saakka.

Fanit ovat ottaneet ilon irti kisoista. Sosiaaliseen mediaan onkin levinnyt viihdyttävää materiaalia omistautuneista faneista.

Nämä ihmiset rakastavat jalkapalloa – katso vaikka.

Mainos: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

Venäjä on edennyt kisoissa sensaatiomaisesti aina puolivälieriin saakka. Isäntämaa on yksi kisojen suurimmista yllättäjistä ja vaikka turnaus loppuisikin seuraavaan otteluun, on se antanut faneilleen paljon ilon aiheita.

Kenellekään ei varmasti jää epäselväksi minkä maan kannatta tämä fani on.

https://www.instagram.com/p/BkslUCfl09y/?tagged=russia2018%E2%9A%BD

Vaikka stadionit on remontoitu kisoja varten ja yleisökapasiteettia nostettu, saattaa pienimmillä faneilla olla joskus vaikeuksia nähdä otteluita. Alla olevassa kuvassa esiintyvä mies piti huolen siitä, että ottelu ei mene ohi niiltä pienimmiltäkään faneilta.

Katsomoista on löytynyt paljon myös naiskauneutta sekä tyylikkäitä kisa-asusteita. Nämä Mexicon fanit ottivat asusteisiinsa vaikutteita kotimaansa alkuperäiskansoilta. Tyylikästä!

Joidenkin fanien kohdalla kohtuudesta on turha puhua.

https://www.instagram.com/p/BksbsEbF5dP/?tagged=worldcupfans

Mainos: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

Tämä fani ei luultavasti olisi päässyt sisään stadionille, joten Ranska – Argentiina ottelun seuraaminen kotisohvalta oli hyvä vaihtoehto.

Viimeisenä poimintana kuva, joka osoittaa kisojen pitävän sisällään suuria tunteita.

Laita peukkua ja artikkeli jakoon, jos kuvissa esiintyvät fanit ansaitsevat mielestäsi hatunnoston! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);