Englannin kannattajille sataa ylistystä: Tämä upea ele MM-unelman murskaannuttua vetää sanattomaksi

Englanti ei päässyt MM-kisojen finaaliin ja menetti samalla mahdollisuutensa voittaa maailmanmestaruuden.

Sen haaveen maalta vei Kroatia, joka kamppaili itselleen voiton toisella jatkoajalla MM-kisojen välierässä.

Mutta tuosta huolimatta englantilaisia faneja ylistetään nyt kaikkialla maailmassa heidän upean eleensä jälkeen loppuvihellyksen soitua.

Mainos: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

Jalkapallon MM-kisat ovat tuoneet totaalisen jalkapallohysterian takaisin Englantiin ja yhdistäneet kansakuntaa niin, että lähes jokaisella kadunkulmalla on raikunut sanat ”It’s coming home” useiden viikkojen ajan. Viime iltana brittein toiveet kuitenkin murskattiin ja vielä pahimmalla mahdollisella tavalla.

Kroatia käänsi välieräottelun voitoksi ja vei lopulta finaalipaikan nimiinsä maalein 2-1 jatkoajalle venyneessä pelissä. Kyseessä oli todellinen painajainen kaikille englantilaisille, jotka joutuvat nyt hautaamaan haaveensa maailmanmestaruudesta.

Englatilaisfanit keräävät ylistystä

Mutta kaikki Luzjnikisin stadionilla olleet englantilaiskannattajat eivät kuitenkaan vaipuneet masennukseen ottelun päätyttyä ja mestaruushaaveiden kaikottua. Joukkueen kannattajat jäivät vihellyksen jälkeen paikoilleen katsomoon ja kajauttivat ilmoille upealla tavalla Oasis yhtyeen legendaarisen kappaleen ”Don’t look back in anger”.

Ja nyt noita faneja ylistetään kaikkialla maailmassa heidän hienosta eleestään.

– Pelaajat voivat vain katsoa fanien reaktioita. Emme me näkisi tällaista, ellemme olisi antaneet kaikkeamme kentällä, joukkueen valmentaja Gareth Southgate totesi brittilehti The Independentille.

Mainos: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

Upea esitys

Legendaarinen Gary Lineker on jakanut sosiaaliseen mediaan videon laulavista faneista Venäjällä ja nyt tuo video on lähtenyt leviämään kulovalkean tavoin.

Kaikkialla jalkapalloa seuraavassa maailmassa ylistetään nyt englantilaisten kannattajien toimia sekä upeaa elettä omaa joukkuetta kohtaan. Vaikka jalkapallo ei tullutkaan takaisin kotiin – ainakin se onnistui yhdistämään kansakunnan ja luomaan upean ilmiön lajin ympärille.

– Englannin kannattajien reaktio juuri nyt, Lineker kirjoitti videon saatetekstiin.

Voit katsoa videon tästä:

Lue lisää:

Kroatialta kylmä kuittaus Englannille historiallisen MM-voiton jälkeen: ”Se oli valtava virhe”

JAA tätä osoittaaksesi kunnioitusta englannin kannattajille, jotka todella näyttivät kyntensä näissä kisoissa. Upea suoritus koko joukkueelta ja sen kannattajilta! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);