Kroatialta kylmä kuittaus Englannille historiallisen MM-voiton jälkeen: ”Se oli valtava virhe”

Kroatia tulee pelaamaan ensimmäistä kertaa maan historiassa jalkapallon MM-kisojen finaalissa.

Joukkueen kapteeni Luka Modric ei epäröinyt voitetun välierän jälkeen, vaan lähetti välittömästi tylyn kuittauksen Englannille.

”He aliarvioivat meidät ja se oli valtava virhe”, hän kertoo ITV:lle.

Mainos: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

Koko Englanti on huokunut jalkapallohuuman vallassa aina MM-kisojen Panama ottelusta tulleen 6-1 voiton jälkeen. Nuorelle joukkueelle ei aluksi annettu paljon uskoa tulevasta, mutta jossain matkan varrella fanien huuma ja vitsailu jalkapallon palaamisesta kotiin alkoi muuttua totisemmaksi.

Englannissa alettiin toden teolla haaveilla uudesta jalkapallon maailmanmestaruudesta, sillä edellisen kerran mestaruutta on juhlittu maassa vuonna 1966. Valitettavasti välierässä vastaan asettui Kroatia.

Ja juuri Kroatia olikin liian kova pala purtavaksi tässä MM-turnauksessa. Piskuinen jalkapallomaa ei luovuttanut missään kohtaa ja ovat nyt voittaneet jo kolme ottelua peräjälkeen varsinaisen peliajan jälkeen päättyneissä otteluissa.

Ensimmäinen MM-finaali

Kyse on todellisesta voimannäytöstä Kroatian puolelta.

– Se, mitä jätkät tekivät tänään, on jotain aivan uskomatonta. Miten he juoksivat ja miten he taistelivat, joukkueen kapteeni Zlatko Dalic kommentoi pelin jälkeen.

Englanti siirtyi ottelussa nopeasti 1-0 johtoon Kieran Trippierin maalilla pelin 5. minuutilla, mutta myöhemmin peliin herännyt Kroatia onnistui tasoittamaan pelin Ivan Perisicin maalilla varsinaisella peliajalla. Sen jälkeen Mario Mandzukic iski toisella jatkoajalla 2-1 osuman, joka jäi ottelun voittomaaliksi.

Sen myötä Kroatia on nyt matkalla historiansa ensimmäiseen MM-finaaliin.

Kroatialta kovaa kuittia

Kyse on todella kovasta suorituksesta maalta, jossa on vain neljä miljoonaa asukasta. Ottelun jälkeen maan suurimpiin tähtiin lukeutuva Luka Modric päätti antaa kunnon kuittauksen Englannille ja sen kannattajille.

– Tänään me hiljensimme epäilijät. Englantilaiset toimittajat ja tv-asiantuntijat aliarvioivat Krotiaa tänään ja se oli valtava virhe, Modric sanoi ITV:lle.

– Olemme lukeneet sen mitä meistä on kirjoitettu ja sen jälkeen päätimme: ”Okei, tänään me näytämme teille, ketkä ovat väsyneitä.” Mielestäni heidän olisi pitänyt olla nöyrempiä ja kunnioittaa vastustajaansa enemmän, Modric piikitteli englantilaisia.

Nyt Ranska odottaa jännityksellä sunnuntaina pelattavaa MM-finaalia Kroatian kanssa. Englannille seuraava pysäkki on pronssiottelu Belgiaa vastaan lauantaina.

Mainos: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

Lue lisää:

Englannin ovela yritys meni täysin ohi tv-katsojilta – Epätoivoinen kikka Kroatian voittomaalin jälkeen

Modricin sanoissa voi olla perääkin. Jaa tätä kunnioittaaksesi Kroatian upeaa suoritusta ja maan historian ensimmäistä paikkaa MM-finaalissa! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);