Islannilta täydellinen vastaus Messin katkeraan kritiikkiin: ”Jos pelaisimme, kuten hän halusi…”

Piskuinen Islanti onnistui tekemään todella kovan suorituksen MM-kisojen avausottelussaan Argentiinaa vastaan.

Ottelun jälkeen Argentiinan supertähti Lionel Messi oli hyvin pettynyt ja lausui medialle sanoja siitä, kuinka Islanti ”ei halunnut pelata jalkapalloa.”

Nyt islantilaiset ovat päättäneet vastata Messin huutoon – aivan täydellisellä vastauksella.

Mainos: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

Monet eivät ehkä uskoneet siihen, mutta Islanti onnistui jälleen hiljentämään kaikki kriitikot ja jalkapallofanit tänä kesänä.

Messin katkera kritiikki

Kun Islanti otti todellisen taistelupisteen tasapelistä Argentiinaa vastaan ensimmäisessä MM-ottelussaan, ei suurvaltion supertähti Lionel Messi voinut enää pysyä hiljaa. Hän epäonnistui itse ratkaisevassa rangaistuslaukauksessa, joka lopulta petasi tasapelin tuloksella 1-1. On ymmärrettävää, että argentiinalaisilla kiehui ottelun jälkeen.

Ottelun jälkeisessä pressitilaisuudessa vihainen Messi totesi halveksuen medialle, ettei Islanti halunnut pelata tänään jalkapalloa.

– Me olimme parempia. Me yritimme, mutta emme onnistuneet. Ei meidän tarvitse tästä suuttua. Tämä oli vasta alkua ja tiesimme, ettei se ole helppoa. Olemme vihaisia siksi, että me ansaitsimme voiton, vaikkakin meilläkin on parannuksen varaa.

– Meillä oli vaikeuksia luoda paikkoja. Nyt aiomme voittaa Krotian seuravaksi, Messi totesi uutistoimisto AP:lle.

Islannin vastaus Messille

Historian ensimmäisen MM-pisteensä komealla tasapelillä saavuttanut Islanti ei halunnut jäädä tuleen makaamaan, vaan nyt he ovat antaneet vastauksen Messin kritiikille.

– Ei ole olemassa vain yhtä tapaa pelata jalkapalloa. Voit pelata erilaisilla tavoilla saavuttaaksesi saman lopputuloksen, hyökkääjä Alfred Finnbogason totesi SportExpressenille.

– Jos olisimme pelanneet hyökkäävää jalkapalloa, kuten Messi halusi, niin Argentiina olisi voittanut 5-0. Me pelasimme omalla tavallamme ja ihmiset saavat nauttia siitä tyylistä mistä haluavat. Me emme välitä.

Euroopan mestaruuskisoissa tulleen menestyksen jälkeen kaksi vuotta sitten Islanti tähtää nyt täysin uudelle tasolle historiansa ensimmäisissä MM-kisoissa. Kun odotettu avausottelu on nyt hoidettu omalla tyylillä, voi joukkue keskittyä rauhassa ihmesuoritustensa jatkamiseen.

– Tietysti se tuntuu upealta – molemmat, lopputulos ja ottelussa pelaaminen. Se on jotain sellaista, jonka tulemme muistamaan lopun ikäämme, Finnbogason tunnelmoi historillisen MM-pisteen jälkeen.

Mainos: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

Lue lisää:

JÄÄTÄVIÄ lukuja Islannista – Näin suuri osa saarivaltion kansasta seurasi Argentiina-ottelua tv:stä

Jaa tätä, jos sinustakin on upeaa, että Islanti pystyy omalla pelillään haastamaan myös todelliset jalkapallon suurmaat! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);