Kasper Schmeichelin otteet MM-kisoissa palkittiin – Suurseura havittelee maalivahtia itselleen

Kasper Schmeichel teki todella upean tempun Tanskan maalilla jalkapallon MM-kisoissa.

Nyt miehen loistavat otteet koko kisojen ajan ovat kantamassa hedelmää.

Eräs Englannin Valioliigan suurimmista seuroista on ilmoittanut, että se haluaa värvätä Schmeichelin.

Mainos: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

Hän oli Tanskan maajoukkueen sankari MM-kisoissa ja pelasti heidät kerta toisensa jälkeen tärkeissä paikoissa. Eniten ylistystä Kasper Schmeichel sai napattuaan kiinni Luka Modricin rangaistuspotkun ottelussa Kroatiaa vastaan.

He haluavat Schmeichelin

Niille meistä, jotka seuraavat brittifutista, ei ole kovin yllättävää, että legendaarisen Peter Schmeichelin poika on nyt noussut valokeilaan. Vuonna 2016 Kasper Schmeichel oli yksi avainpelaajista Leicesterissä, joka voitti sensaatiomaisella koko liigan.

Loistavat otteet MM-kisoissa tarkoittavat nyt sitä, että Schmeichel voi viimein olla jättämässä Leicesterin vietettyään siellä 7 pitkää vuotta.

Useiden lähteiden mukaan yksi Valioliigan kestomenestyjistä ja suurseuroista on etsimässä maalivahtia – ja he haluavat Schmeichelin.

Korvaa MM-kisojen parhaan maalivahdin

Chelsea tulee lähitulevaisuudessa menettämään MM-kisojen parhaaksi valitun maalivahtinsa, Thibaut Courtoisin Real Madridiin. Huhuissa Courtoisin paikkaajaksi on viety AS Roman Allison Beckeriä tai villeimmissä tapauksissa jopa Petr Cechin paluuta.

Sky Sports kuitenkin kertoo nyt, että tällä hetkellä seuran uusi tähtäin on saada Scheimechel pelaamaan maalilleen. Tietysti 31-vuotias maalivahti ansaitseekin viimein näytön paikan isommassa seurassa, kun hän loistavien MM-kisojen jälkeen on uransa huipulla.

Mainos: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

Lue lisää:

Paljastus finaalin kulisseista: Ranskan MM-sankari pelasi loppuottelun vaikeasta sairaudesta huolimatta

Jaa tätä, jos sinäkin haluat nähdä Schmeichelin Chelsean maalilla! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);