Jalkapallomaailmassa tapahtuu – näiden pelaajien ympärillä kiivaita siirtohuhuja

MM-kisat ovat parhaillaan käynnissä Venäjällä, mutta myös seurajoukkuerintamalla tapahtuu paljon.

Monet kisoissa säväyttäneet pelaajat ovat herättäneet suurseurojen mielenkiinnon. Spekulaatiot pelaajien uusista osoitteista käyvätkin kuumina.

Alla listattuna muutamia kuumimpia siirtohuhuja, jotka toteutuessaan tekisivät ensi kaudesta entistä mielenkiintoisemman.

Ranska pudotti Argentiinan lauantaina pelatussa ottelussa ja jatkaa eteenpäin MM-kisoissa. Yksi menestyksen takuumiehistä on ollut keskikentän työmyyrä N’Golo Kante.

Nyt Don Balon onkin kirjoittanut, että Barcelona olisi ranskalaisen perässä. Huhut eivät välttämättä ole täysin tuulesta temmattuja, sillä Barcelonan taustoissa nykyään vaikuttava Eric Abidal on Kanten maanmies. Abidal onkin erittäin kiinnostunut hankkimaan ranskalaisen joukkueeseensa.

Maajoukkueuransa viime MM-karsintoihin päättänyt Gianluigi Buffon on L’Equipe:n mukaan jatkamassa uraansa, mutta eri maassa. Lähteen mukaan Buffon on nimittäin hyvin lähellä siirtymistä ranskalaiseen suurseura PSG:hen.

Vaikka kyseessä on jo 40-vuotias maalivahti, on Buffon todistanut olevansa edelleen yksi Euroopan parhaista torjujista. Siirron toteutumista vauhdittaa varma myös se fakta, että Buffonilla ei enää ole maajoukkuepelejä rasitteena. Hän myös pääsisi siirtymään PSG:hen italialaisesta Juventuksesta ilman siirtokorvausta.

Harva kotimainen jalkapallofani tiesi pelaajaa nimeltä Aleksandr Golovin ennen kesän MM-kisoja. Venäjä on kuitenkin edennyt sensaatiomaisesti voitosta voittoon kisoissa ja yksi joukkueen tärkeimmistä pelaajista onkin juuri Aleksandr Golovin.

Golovinin taidot eivät ole jääneet huomaamatta Euroopan huippuseuroilta. The Sun kirjoittaa Chelsean olevan kiinnostunut venäläisen palveluksista.

Chelseassa saattaa ovat käydä molempiin suuntiin niin pelaajistossa kuin taustoissakin. Monet lähteet uskovat, että joukkue ei lähde ensi kauteen Antonio Conten johdolla. Conte tultaisiinkin viimeisimpien huhujen mukaan korvaamaan toisella italialaisella valmentajalla, Maurizio Sarrilla.

Myös monien suomalaisten ympärillä riittää edelleen spekulaatioita. Hradecky, F. Jensen ja Pukki ovat jo ilmoittaneet tulevista seuroistaan. Nähtäväksi jää, siirtyvätkö esimerkiksi Lod, Kamara tai Pohjanpalo vielä uusiin seuroihin vielä tämän siirtoikkunan aikana.

MM-kisoissa pelataan vielä useita pelejä, joten mukana olevilla pelaajilla on rutkasti näytönpaikkoja edessä. Kuka kisojen pelaajista on mielestäsi yllättänyt ja ansaitsisi siirron isompiin ympyröihin?  window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);