Jalkapallolegenda Maradonan käytös MM-kisoissa koitui kalliiksi – Menettää kymmeniä tuhansia euroja

Jalkapallolegenda Diego Maradona on ollut tiivisti otsikoissa MM-kisojen aikana erilaisten katsomossa nähtyjen tempaustensa takia.

Argentiinan edellisen ottelun tuoksinnassa mies aiheutti melkoisen show’n, joka on nyt johtanut rangaistukseen häntä kohtaan…

Mainos: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

57-vuotias Diego Maradona on edelleen erittäin kiinnostava hahmo jalkapallopiireissä ja hän on ottanut tästä kaiken hyödyn irti Venäjän MM-kisojen aikaan. Innokkaasti kotimaataan Argentiinaa kannattava Maradona on ehtinyt aiheuttaa monenlaisia kohuja kisojen aikana.

Ensin hänen kerrottiin tehneen rasistisia eleitä aasialaisia turisteja kohtaan ja sen jälkeen Argentiinan ottelussa hän riehui keskisormet pystyssä kohti Senegalin kannattajia. Ottelun tuoksinassa hän joutui myös ensihoitajien tutkittavaksi, kun tunnelma tiukassa kamppailussa sai miehen verenpaineen temppuilemaan ja hän romahti katsomossa.

Häpeän sormet

Vuoden 1986 MM-sankari on kuitenkin aiheuttanut nyt niin paljon hämminkiä kisojen aikana, että järjestäjien ja Fifan mitta alkaa tulla täyteen. Maradona on toiminut kisoissa Fifan ”suurlähettiläänä”, jolle on maksettu yli 10 000 euron palkkaa jokaiselta päivältä siitä, että hän on paikalla kisoissa. Etuuksiin kuuluu myös ruokailua, kuljetuksia sekä muunlaisia kustannuksia.

Nyt useat lähteet kuitenkin kertovat, että Maradonan titteli on nyt riisuttu ja hän menettää palkkionsa. Asiaa perusteltiin ”häpeällisellä ja provosoivalla” käytöksellä, jota futislegenda on esittänyt kisoissa.

Myös kotimaassa Argentiinassa legendan otteet on ehditty jo tuomita, kun paikalliset lehdet otsikoivat tapahtumista sanoin: ”Jumalan kädestä tuli häpeän sormet”, viitaten juuri aiemmin mainittuun keskisormikohuun.

Mainos: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

Lue lisää:

Jalkapallomaailman säikäyttänyt Maradona paljastaa, mitä MM-kisojen katsomossa todella tapahtui

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);