Englantilaiset veivät uskon omiin jo täysin uudelle tasolle – Tuttu teksti piirtyi Lontoon taivaalle

Jalkapallon MM-kisat ovat tarjonneet useita yllätyksiä kesän aikana, kun vuoro toisensa perään ennakkosuosikkeina pidettyjä maita on pudonnut kisoista.

Nyt finaalipaikasta taistelevat seuraavaksi Englanti ja Kroatia, jotka kohtaavat myöhään keskiviikkoiltana.

Mainos: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

Ranska otti tiistaina tyylipuhtaan voiton Belgiasta maalein1-0 ja varmisti samalla paikkansa Venäjän MM-kisojen finaalissa. Maan finaalivastus selviää myöhemmin keskiviikkona, kun Kroatia ja Englanti kohtaavat toisessa välieräparissa.

Englannin voittokulku on ollut kisoissa tänä vuonna ennätyksellistä ja sama näkyy myös maan kannattajien keskuudessa. Viimeisimmästä mestaruudesta on kulunut jo vuosikymmeniä, mutta nyt fanit uskovat jalkapallon viimein olevan tulossa kotiin.

– It’s coming home, lause kaikuu fanien suissa kaikkialla ympäri kisoja ja kotikatuja.

Lauseella britit viittaavat siihen, että saarivaltiossa syntynsä saanut laji on viimein palaamassa takaisin synnyinseudulleen ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1966, jolloin maa on viimeksi juhlinut maailmanmestaruutta. Sanat tulevat kappaleesta ”Three Lions”, jonka Baddiel, Skinner & Lightning Seeds levytti vuonna 1996.

Ilmavoimat yhtyivät ilakointiin

Samaa lausetta on tuutattu joka tuutista kisojen ajan, mutta nyt maan ilmavoimat veivät sen kokonaan uudelle tasolle.

Internetissä leviävällä videolla näkyy, kuinka kuninkaalliset ilmavoimat lentävät muodostelmassa Lontoon kattojen yllä. Koneiden tultua kohdalle voi huomata, ettei muodostelma olekaan mikään täysin sattumanvarainen. Koneet muodostavat yhdessä samaisen sananparren: It’s coming home.

https://twitter.com/CoveBilly/status/1016796179236089856

Kohtalon ottelu käynnistyy suomen aikaa kello 21.00. Sitten selviää, onko jalkapallo todella tulossa kotiin.

Mainos: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

Lue lisää:

Ranskan teinitähti esitti juuri MM-kisojen upeimman syötön – Belgian puolustajalla ei mitään sanottavaa

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);