Brasilialaislegenda puolustaa Neymarin pelityyliä – Paljasti syyn yksinkertaisen syyn sukellusten takana

Jalkapallon MM-kisat ovat saamassa tällä viikolla päätöksensä yllättävien käänteiden jälkeen.

Venäjän kisoista ei ole jännitystä puuttunut ja kentältä kuin myöskin sen ulkopuolelta on riittänyt paljon puheenaiheita.

Yksi paljon huomiota saanut pelaaja oli Brasilian tähti Neymar, jota pilkattiin rajusti hänen heittäytymistensä takia.

Mainos: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

Jalkapallon MM-kisat saavat viikonloppuna kruununsa, kun Ranska ja Kroatia kohtaavat finaalissa. Pronssiottelussa keskenään taas taistelevat Belgia ja Englanti.

Mahtavien kisojen ympäriltä ei ole yllätyksiä puuttunut, mutta samalla ne ovat tuoneet esiin myös negatiivisiakin piirteitä peliin liittyen. Videotarkistusten ja hidastusten myötä pelaajien filmaamiset ja heittäytymiset ovat näyttäneet aika ajoin suoraan sanottuna naurettavilta kotikatsomoon ja eniten lokaa niskaan tästä on saanut Brasilian tähtipelaaja Neymar.

Yhtenä maailman parhaista pidetty jalkapalloilija keräsi itselleen mainetta MM-kentillä makaamalla kerta toisensa jälkeen kentänpinnassa pienenkin kosketuksen jälkeen. Hän sai osakseen myös paljon kritiikkiä ja nyt Brasilian jo matkattua kotiin mies on päättänyt valottaa pelitapaansa.

Brassilegenda puolustaa

Bralialaislegenda Ronaldo – ei siis Cristiano – onkin astellut nyt Neymarin tueksi tilanteessa ja hän kertoo Sport TV:lle antamassaan haastattelussa, että kysyi nyt kritisoidusta aiheesta nuorelta mieheltä jo muutama vuosi takaperin.

– Kysyin häneltä viisi vuotta sitten asiasta ja hän selitti, että hän reagoi syöksymällä kontaktin jälkeen siksi, ettei satuttaisi itseään pahemmin.

– Tuota tapahtui myös minulle pelaajaurallani ja tunsin usein epäoikeudenmukaisuutta, kun minua rikottiin eikä tuomari viheltänyt pilliinsä, Ronaldo kertoo.

Syöksymisten lisäksi Neymaria kritisoitiin heikosta tulostasosta, sillä mies iski turnauksessa vain kaksi maalia ennen kuin Brasilia putosi puolivälierässä Belgialle. Ronaldo kuitenkin puolustaa nuorta tähteä myös tässä tilanteessa.

– MM-kisoissa pelaaminen kolmen kuukauden tauon jälkeen ei ole helppoa. Hän pelasi ensimmäisessä ottelussa kuin mitään loukkaantumista ei olisi tapahtunut ja se on vaikeaa, legenda muistuttaa.

Mainos: Tällä yhtiöllä on yli puolen vuosikymmenen kokemus työvaatteiden tuottamisesta. Nyt he ovat lanseeraamassa uuden tuotteen materiaalista, jollaista et ole käyttänyt koskaan aikaisemmin

Lue lisää:

Uusi laskelma: Näin pitkään Neymar on maannut maassa MM-kisojen aikana

Mielenkiintoinen selitys tuohon pelityyliin. Toivotaan, että Neymar onnistuu jatkossa keskittymään enemmän muuhun kuin korttien kalasteluun! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);